2777
2789
عنوان

بچه م رو اعصابمه

351 بازدید | 45 پست

یکسالشه افسردگی داشتم قبلا دست تنها و غریبم اونم شدیدا وابسته از صبح که بیدار میشم هیچ کاری نمیتونم بکنم تاکید میکنم هیچ کاری حتی دستشویی رفتن...الانم شوهرم لفته برام کتاب خریده بشین واسه کنکور بخون اخه با این شرایط چطور میتونم دیشب تا دو و نیم نخوابیدم الانم حتی نهار نخوردم فقط گریه غر زدن گریه گریه میگه باید فقط بشینی تکون نخوری 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میگذره عزیزم من بچه سومم ،شش ماهشه الان تو این موقعیت هستم

با دوتا بچه دیگه خیلی سخت تر هم میگذره

فکر کن یه تایمی در روز خصوصا قبل خواب هرسه تاشون گریه میکنن که بغل شون کنم و بازی کنم

حتی موقع خواب هم دعوا دارن برای کنار من خوابیدن

سخته ولی میگذره

بزرگ میشن دل مون تنگ میشه برای این روزها

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

منم درگیرم باهاش 

یعنی از ساعت ۱۲ رو مخم بوده تا الان یه عالمه اون گریه کرده یه عالمه خودم گریه کردم تا بالاخره خوابیده 

تازه شوهرم از سر کار اومده میگه چرا انقدر چهره ت عصبیه یکم تحمل کن شرایطو یکم قوی باش میگم بابا خیلی اذیت میکنه میگه نه تو باید صبوری کنی اصلا هیچ کاری نکن فقط بشین تا من بیام 

آخه مگه میشه 

شوهرت میگه باید درس بخونی کار کنی؟

نه خودم خیلی اعصابم خراب میشه تو خونه ترم ۵ حسابداری بودم باردار شدم الان دانشگاه شهدمون غیرفعال شده مرکز استانم خیلی دوره نمیتتنم گفت بشین درستو بخون هم مشغول باشی هم به هدفت برسی 

اخه شما میتونی درس بخونی با ی بچه؟!من خودم دانشجو بودم و بچه ۱ساله داشتم فقط خدا میدونه چی کشیدم هیچ چیزی ارزش نداشت خودم و بچمو اذیت کنم شمام اگ قبولم بشی سختته پس حداقل تا بچت ۲ یا۳سالش نشده بیخیال درس شو اینجوری فقط ب خودت و اون طفلکی استرس میدی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
منم درگیرم باهاش یعنی از ساعت ۱۲ رو مخم بوده تا الان یه عالمه اون گریه کرده یه عالمه خودم گریه کردم ...

منم شوهرم برمیگرده کاراشو انجام میده همشم سرم غر میزنه بچه رو اینجور کن اونجور کن غذا بده شیر بده اینو بیار اونو ببر لباسش چدا اینجوریه صدتا دعوا راه میندازه کارامم صد برابد میشه