2777
2789

من 32سالمه قبلا فکر میکردم به سی برسم دیگه برا هرکاری دیره.... فکر میکردم سی سالگی رو که بگذرونم دیگ جوانی رو رد میکنم ولی الان اصلا اینطوری فکر نمیکنم تازه حس میکنم هنوزم نوجوونم پر از شور و شوق.... برای هیچ کاری هم فکر نمیکنم دیره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دهه بیست سالگی فقط زجر کشیدم از بس احساساتی و ساده و بچه بودم🤣 یعنی به کارای دهه بیستم نگاه میکنم میبینم واقعا این من بودم؟ 

دهه سی رو دوست دارم چون بیگدار به اب نمیزنم عقلم به انجام خیلی کارا بیشتر میرسه دیگه جز خودم و خانوادم کسی برام اولویت نداره 

دیرم نشده برای چیزی من تازه مامان شدم❤️😍

دقیقا بیام عقب همین سن ازدواج میکنم درس خواندم سرکار و تفریح مجردی ماشین خرید بعد دیگه شوهرم کردم یه ...

👍👍👍 درستش همینه 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
دقیقا بیام عقب همین سن ازدواج میکنم درس خواندم سرکار و تفریح مجردی ماشین خرید بعد دیگه شوهرم کردم یه ...

آفرین بهتون 

خب مشکل ما اینه زندگی نکردیم شغلم نداشتیم 😅

ای جانم تو دیگه نداشته باش وقتت زیاده

پشت کنکور بودنم و تا ب این سن شغل و هنر خاصی نداشتنم این حس و میده

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.