2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز کادوی روز مرد وبهش ندادم تولدش ۱۹امه ازاین ورم ولنتایین مامان بزرگش ۳روز قبل روز مرد فوت کرد منم کادوهایی ندادم هنوز

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

😂😂😂❤️ایول

تو میخوای چی بگیری واسش؟

من دوس دارم همیشه یه جعبه ی خیلی بزرگ شکلات بگیرن واسم ففطططط اصن عاشق کاکائوام بهترین کادووووعه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

من هنوز کادوی روز مرد وبهش ندادم تولدش ۱۹امه ازاین ورم ولنتایین مامان بزرگش ۳روز قبل روز مرد فوت کرد ...

الهیییی بزار یخرده از شلوغیو مراسم دربیاید یه شب شام مفصل درست کن بهش کادوهاشم بده خدا رحمت کنه 🙏🏼

+خدایاشکرت🤍

هم خانوادم حساسن نمیتونم چیزی بخرم یعنی کلا نمیتونم برم بیرون هم پاتنرم ی شهر دیگه اس

چه رابطه لانگ سخته ایشالله بتونین زودی همو ببینید 

شرایط اینطوری خیلی عذابه🥲❤️

+خدایاشکرت🤍

تو میخوای چی بگیری واسش؟من دوس دارم همیشه یه جعبه ی خیلی بزرگ شکلات بگیرن واسم ففطططط اصن عاشق کاکائ ...

😍😍😍شکلاتو هستم🤌🏼

من تو فکرمه براش لباس بگیرم،هنوز ب این نرسیدم که چی بگیرم فقط شایدم ادکلن 😑روزمردم لباس گرفتم اخه هنوز تصمیم نگرفتم

+خدایاشکرت🤍

چه رابطه لانگ سخته ایشالله بتونین زودی همو ببینید شرایط اینطوری خیلی عذابه🥲❤️

ن اتفاقا خوشحالم دوریم از هم البته هم شهریم الان دانشجویه فرجه امتحانا ک اومده بود تو ی ماه 9 بار همو دیدیم و میگفت کمه