2777
2789
عنوان

دایی کوچیکم

509 بازدید | 51 پست

متولد ۷۳ هست 

دختری که رفتن خاستگاری متولد ۹۰ 

خانواده ما راضی اوناهم راضی 

بعد یعنی زن داییم از من ۶ سال کوچیک تره😂😁

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

اه چندشم شد.

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر متولد۹۰؟!

خدایا تن و بدنم لرزید

چطور خانواده هایی دارید همچین چیزا براتون عادیه؟؟؟

آبجی من متولد۹۱عه

آب دماغشو نمیتونه بکشه بالا

شما دیگ چی هستین ک میرین خواستگاری همچین بچه ای

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

۱۷ سال تفاوت سنی تهوع اوره

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

با عرض معذرت اوووووق🤮

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

دختر متولد۹۰؟!خدایا تن و بدنم لرزیدچطور خانواده هایی دارید همچین چیزا براتون عادیه؟؟؟آبجی من متولد۹۱ ...

اینجا زود اماده ازدواج میشن از ۱۳ سال بع  بعد عقد میکنن

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

متولد ۹۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینا میخوان ازدواج کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هفده سال اختلاف؟؟؟؟؟

دختره پریود شده اصلا؟😑😑😑😑بعضی از خانواده ها دختر رو ب دنیا میارن ک شوهر بدن برع

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

من چیکار کنم خب😂😁 تازه خود دخترا میگفت برای بار اول دیدمت عاشقت شدم

اون خودش نمیدونه ک تو سن بلوغه و حالش هر لحظه متفاوته

شمام نمیدونستین؟

درک نداره از شرایط الانش

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

دیده بودم دختر ۱۷ ساله زن پسر ۳۰ ساله شده

ولی ۱۳ ساله زن پسر ۳۰ ساله واقعااااااااا اشتباهه.

حتی دیده بودم دختر ۲۱ ساله زن پسر ۳۵ ساله شده.

ولی واقعا ازدواج دختر ۱۳ ساله با ۳۰ سال نهههههههههههه

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️