2777
2789
عنوان

دایی کوچیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 51 پست
خب شاید دختره نرمال نیست داییت نمیترسه از یک دختر ۱۳ساله ای ک اینجور حرف میزنه.شاید دوسال دیگه پشیمو ...

والا اونا باید از دایی پدو... ایشون بترسن

اون دختربچه است؛ این داییه که دیگه بزرگه...

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

خب شاید دختره نرمال نیست داییت نمیترسه از یک دختر ۱۳ساله ای ک اینجور حرف میزنه.شاید دوسال دیگه پشیمو ...

یکی میشناسیم ۱۵ سالشه 

شوهرش ۳۰ 

۱۲ سالگی ازدواج کرد

دوتا بچه داره

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش که عاشق داییم شد خانواده دختره راضی ماهم راضی

انوقت دقیقا شما چرا راضی؟؟؟

داییت شغلش چیهههه؟!

جذابه؟

خوشتیپه؟

دختر خوشگله؟!

ظاهری چطوره اندامش به داییت میخوره؟

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

من داداشم ۲۸ سالشه دختر ۱۴ ساله عاشقش شده_داداشم خیلی قشنگ توجیح کرد که نه و اشتباهه

توجیه درسته نه توجیح

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

انوقت دقیقا شما چرا راضی؟؟؟داییت شغلش چیهههه؟!جذابه؟خوشتیپه؟دختر خوشگله؟!ظاهری چطوره اندامش به داییت ...

پیکان وانت 

معمولی 

من دختررو ندیدمم

خواستگاری درسته نه خاستگاری

عزیزم من ندیده مطمئنم این جور ازدواج ها چنان عزت و اعتماد به نفس زن و نابود میکنن و کنترلش میکنن که زنه حتی با اینکه خیلی جوونتره ولی اونه که از خیانت طرفش میترسه

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

پدوفیل چیه؟؟؟؟

ادم‌هایی که بالغ هستند اما حس جن...سی از کودکان زیر ۱۸ سال میگیرن پدوفیلن. 

الان که اینقدر تجاوز به کودکان زیاد شده، همشون از همین ادم های مریض و پدوفیل میاد. برای همین بسیار مراقب بچه ها بود که پیش این مدل ادمها نباشن

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

من توو سیزده سالگی انقدر عاشق میشدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 کانال تلویزیون عوض میشد عاشق میشدم ظهرا عاشق علی ...

واااااااای

سیاوش خیرابی منم کراش زده بودم روش😂

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

ادم‌هایی که بالغ هستند اما حس جن...سی از کودکان زیر ۱۸ سال میگیرن پدوفیلن. الان که اینقدر تجاوز به ک ...

پدوفیل نیست دختره زن زندگیی 

بسازع 

انتخاب کردنش

پدوفیل نیست دختره زن زندگیی بسازع انتخاب کردنش

داییتون پدوفیله چون هیچ مرد ۳۰ساله ای حس جن...سی از دختربچه ی ۱۳ ساله نمیگیره

میخواید قبول کنید؛ میخواید نکنید

ادم‌هایی که بالغ هستند اما حس جن...سی از کودکان زیر ۱۸ سال میگیرن پدوفیلن. الان که اینقدر تجاوز به ک ...

زیر ۱۸ اشتباهه زیر بلوغ درسته

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️