خب شاید دختره نرمال نیست داییت نمیترسه از یک دختر ۱۳ساله ای ک اینجور حرف میزنه.شاید دوسال دیگه پشیمو ...
والا اونا باید از دایی پدو... ایشون بترسن
اون دختربچه است؛ این داییه که دیگه بزرگه...
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
عزیزم من ندیده مطمئنم این جور ازدواج ها چنان عزت و اعتماد به نفس زن و نابود میکنن و کنترلش میکنن که زنه حتی با اینکه خیلی جوونتره ولی اونه که از خیانت طرفش میترسه
من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos
ادمهایی که بالغ هستند اما حس جن...سی از کودکان زیر ۱۸ سال میگیرن پدوفیلن.
الان که اینقدر تجاوز به کودکان زیاد شده، همشون از همین ادم های مریض و پدوفیل میاد. برای همین بسیار مراقب بچه ها بود که پیش این مدل ادمها نباشن
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
داییتون پدوفیله چون هیچ مرد ۳۰ساله ای حس جن...سی از دختربچه ی ۱۳ ساله نمیگیره
میخواید قبول کنید؛ میخواید نکنید
ادمهایی که بالغ هستند اما حس جن...سی از کودکان زیر ۱۸ سال میگیرن پدوفیلن. الان که اینقدر تجاوز به ک ...
زیر ۱۸ اشتباهه زیر بلوغ درسته
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️