2777
2789
عنوان

سیسمونی

111 بازدید | 15 پست

خیلی دلم گرفته یه ماهه دیگه بچم بدنیامیادهنوزهیچی براش نخریدم .پدرومادرم که اصلابه فکرنیستن فقط ۴تیکه آشغال خریدن شوهرمم میگم بریم بخریم میگه بایدبرامون بیارن.میخام برم بیرون یه مشت وسیله بگیرم بدم مامانم که بعدبیاره ولی اصلانمیتونم نه حوصله خریددارم نه اونقدسرحالم که برم. خیلی ناراحتم که خونوادم انقدبی خیالن

مادرشوهرمم ازالان هی میگه من اون زمان فلانقدبرادخترم سیسمونی خریدم

به طرزعجیبی احساس غم دارم

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ببخشید ،ولی وظیفه همسرتون هست سیسمونی بخره......

مادر بزرگ من ۸۰ سالشه  سیسمونی داشته. بچه اول رو خاتواده دختر موظف هستن سیسمونی بدن

برا بچها بعدی ن دیگ

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

اسی جان. میدونم ناراحتی ولی خب اخلاق خانوادت اینه. خدا بهت بچه سالم صالح بده لذتشو ببری.  ب این فکر کن که خدا بهت بچه داده😍

پاشو برو چند تیکه خودت بخر بده ماددت بیاره. اوقات خودتو تلخ تر نکن

حق داري ميفهمم الان هم والدين هم همسر هر دو شونه هاشونو خالي كردن دل گيري ميان ميگن وظيفه همسرته ولي ...

منم انتظاری ازخونوادم ندارم میگم وظیفه خودمونه ولی شوهرم اززیرش درمیره

یه نفر از فامیلِ ما 

هی از شوهرش پول گرفت سیسمونی خرید داد دست مامانش 

ببین حتی طلا هم خرید داد مادرش که براش به عنوان کادو بیاره 

بعضیا زرنگن هوای پدر و مادرشون رو دارن 

شمام اگه میدونی همسرت داره و دستش به دهنش میرسه یه چندتیکه خرید کن بده مادرت برات بیاره 

دست رو دست گذاشتن فایده ای داره ؟

با غم و غُصه مشکلات حل میشه ؟

اگه میدونی خانوادت ندارن هواشونو داشته باش 

بخدا فامیلِ ما النگو و یه پلاک خرید داد مادرش گفت بیار بهم کادو بده😂

الان وقتِ استرس و ناراحتی نیست هم برا خودت بده هم اون بچه اذیت میشه فکرتو متمرکز کن و یه حرکت درست بزن 

خودمم باردارم اما من دیگه از سیسمونی گذر کردم😅

منم همینومیگم ولی اونم میگه رسمه بایدبگیرن درحالیکه حالاخونواده خودش اصلاپایبندرسم ورسومات نبودن برامن

یه نفر از فامیلِ ما هی از شوهرش پول گرفت سیسمونی خرید داد دست مامانش ببین حتی طلا هم خرید داد مادرش ...

والاهردوشونم دارن هم خونوادم هم شوهرم ولی شوهره انتظارازخونواده داره خونواده هم تامیتونن براپسراوعروسا بریزبپاش میکنن .انتظاری ازشون ندارم ولی ازطرفیم میگم مگه من بچشون نیستم چرابرادخترامردم خرج میکنن برادخترخودشون خساست درمیارن.حالاخونوادم اونقداپولدارنیستن ولی ضعیفم نیستن براپسراخرج طلاوعروسی وهمه چی خودشون دادن بعدازدواجم بازهواشونوداشتن بااینکه خودشون شاغلن ولی من جهیزیموهمشوخودم خریدم یه ریال ازشون نگرفتم که تازه هم کمکشون کردم حالاراستش ازشون دلگیرم که چرا کاری میکنن آدم جلوخونواده شوهرسرشکسته بشه

آره میدونم ولی انتظارداره خونوادم بخرن خونوادمم بی خیالن حالااگه براپسراشون وعروسا بودخودشونوبه آب وآتیش میزدن تاخرج کنن

اسی جان. میدونم ناراحتی ولی خب اخلاق خانوادت اینه. خدا بهت بچه سالم صالح بده لذتشو ببری. ب این فکر ...

راستش برااین بچه هم دلم میسوزه میگم چقدمظلومه که هیشکی به فکرش نیست مامانم بنده خدااگه داشته باشه میخره ولی خب خرج دست بابامه اونم دلش نمیادبرامن دخترخرج کنه

مادر بزرگ من ۸۰ سالشه سیسمونی داشته. بچه اول رو خاتواده دختر موظف هستن سیسمونی بدنبرا بچها بعدی ن د ...

خودمونم رسم داریم ولی خونوادم یه چیزحداقلی گرفتن اونم پولشوازخودم گرفتن

راستش برااین بچه هم دلم میسوزه میگم چقدمظلومه که هیشکی به فکرش نیست مامانم بنده خدااگه داشته باشه می ...

ب فکر بچه فقط پدرشه و مادرشه و تمام

سایه پدرو مادرش بالا سرش باشه همیشه ان شاالله

حس بد ب خودت نده. الان بشینی غصه بخوری درست میشه بابات؟

با این قضیه کنار بیا زودتر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز