2777
2789
عنوان

ای وی اف

418 بازدید | 52 پست

ب نظرتون تو این مسیر جواب میگیرم؟ منتظرم پریود بشم برم برا شروع سیکل . مشکل همسرمه خیلی ضعیفه دیگه چیزی ک ندادم بهش نیست تو این مدت . تعداد اسپرمش کمه 

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تنبلی تخمدان شدید دارم.۲۹سالمه...۷ماه ازدواج کردم...همش استرس دارم نکنه باردار نشم...کابوس شده و ...

بیین زودتر اقدام کن بییین میشی یا نه

اگر نشدی تحت نظر باش

جدی میگم سنت هم کم نیس دردسر نیفتی

منم امروز وقت دکترمه میرم ک دارو بنیوسه برای پانکچر😔دوبار ای یو ای کردیم نشد همسرم مشکل اسپرم داره ...

اسپرم شوهرتون چ مشکلی داره ؟ برا شوهر من هی داره کمتر میشه الان منتظر این پریود لعنتی هستم تا هرچی زودتر سیکلو شروع کنم میترسم یهو خدایی نکرده صفر بشه😔

بیین زودتر اقدام کن بییین میشی یا نهاگر نشدی تحت نظر باشجدی میگم سنت هم کم نیس دردسر نیفتی

الان ۵ماهه جلوگیری ندارم ....چون میدونستم تنبلی دارم وامکانش کمه بخاطر همین جلوگیری نداشتم که هیچ خبری هم نشد

منم تنبلی تخمدان شدید دارم.۲۹سالمه...۷ماه ازدواج کردم...همش استرس دارم نکنه باردار نشم...کابوس شده و ...

عزیزم خو باید اول تنبلی تخمدان باید خوب بشی بعد چون همش به تخمدان و رحم سالم مهمه تازه ازدواج کردی اول خوب درمان کن بعد برو سراغ بارداری 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

باز تنبلی تخمدان دردش کمه خدا کنه مشکل اسپرم نداشته باشید 

اسپرم شوهرتون چ مشکلی داره ؟ برا شوهر من هی داره کمتر میشه الان منتظر این پریود لعنتی هستم تا هرچی ز ...

نه ازو اسپرم نیستیم ما

حرکتش خوب نیست مال این با شکلش

با اینکه دارو مصرف میکنه امپول میزنه ها