2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 52 پست
فکر نکنم مشکل اسپرم باشه ...چون توان جنسی و هیکل و قد شوهرم خیلی خوبه

ب توان جنسی ربطی نداره شوهر منم الان توان جنسیشو قدو هیکلش خوبه

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

نه ازو اسپرم نیستیم ماحرکتش خوب نیست مال این با شکلشبا اینکه دارو مصرف میکنه امپول میزنه ها

ماهم ازو اسپرم نیست ولی داره کم میشه تعدادش هی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط با آزمایش مشخص میشه ؟هیچ علائمی نداره؟

ازمایش اسپرم مرکز ناباروری هم فقط دقیقه الان تو مرکز خصوصی شوهر من ۲۴ میلیون اسپرم دارع اما تو مرکز ناباروری شده ۷ میلیون

اره والا مشکل اسپرم خیلی سخت حل میشه منم همسرم این مشکلو داره واقعا گرفتار شدیم

با چ ازمایشی فهمیدید ک همسرتون مشکل اسپرم داره؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

پانکچر سخته؟میشه بگی بعذ از جند بار انتقال نتیجه گرفتی؟بچت سالمه؟

ببین گلم کلا دوره ای وی اف همش آمپول دیگه سختی داره ـ   اره ـمن انتقال اولم گرفت دوقلو بود ولی رحمم تنگ بود کوچیک گفتن نمی‌مونه مشکل بدن خودم بود واقعا نموندن. بار دوم خداروشکر سه تا جنین انتقال دادم پسرم بدنیا اومد الان شش سالش اره سالمه پیش فعالی داره ارثی پسرهای فامیل شوهرم یکی درمیون دارن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بار اول نتیجه گرفتین؟ من ۲۳ سالمه

بار اول گفتم عزیزم رحم خودم تنگ بود دوقلو شدن نموندن ولی با دوم نه خداروشکر خدا پسرمو داد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ک اینطور مشکلتون چی بود ک رفتید سراغ ای وی اف؟

عزیزم شوهرم اسپرمس پرتاب نداشت کم بود اصلا خود دکترها میگن تو ای وی اف زن موثر باید تخمک خوبی باشه تا اسپرم راحت جذب کنه زیر ۳۰خیای راحت میشه باردارشد من یکی باهم میمود ۲۵ساله خدا بهش دوقلو داد یکی بود چهار قلو بود جالب تو ی روز زایمان کردیم