2789
عنوان

تخمک کشی

504 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من قراره دو هفته دیگه پانکچر بشم شوهرم اسپرمش ضعیفه دکتر بهش قرص تقوقیتی و فولیک اسید داد حدود یکماه خورد ولی دیروز دعوامون شد ول کرد رفته اگر مثلا تا یکهفته نخوره مشکلی پیش نمیاد ؟ چون قرص هاش رو نبرد همراه خودش 

اسی شرایط منم مثل توعه، ب شوهر من فولیک نداده فقط تقویتی داده. با چند روز نخوردن فک نکنم چیزی بشه

کارش رانندگی تریلی هست چهل روز همه هزینه ها رو تقبل کردم که بشینه خونه تقویت بشه سر هیچ و پوچ قهر کرد رفت چون میدونه من حساسم وقت زیادی هم برای بچه دار شدن ندارم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

[QUOTE=370502445]اسی شرایط منم مثل توعه، ب شوهر من فولیک نداده فقط تقویتی داده. با چند روز نخوردن فک نکنم چیزی بشه[/QUOT اسم دارو تقویتیش چیه ؟ شما هم این ماه باید پانکچر بشه ؟ کدوم دکتر رفتید ؟

کارش رانندگی تریلی هست چهل روز همه هزینه ها رو تقبل کردم که بشینه خونه تقویت بشه سر هیچ و پوچ قهر کر ...

مام این ماه سه تومن پول این داروها رو دادیم. انقدم کله شقن که فکر میکنن منت سر ما میزارن میخورن دارو. بزار دو سه روز بگذره زنگ بزن بگو داروها رو بخره بخوره. بگو ما داریم دو تایی زحمت میکشیم نزار بی نتیجه بمونه. 

منم دو تا فولیکول بالغ داشتم بازم باردار نشدم قراره برم واس آی وی اف

مام این ماه سه تومن پول این داروها رو دادیم. انقدم کله شقن که فکر میکنن منت سر ما میزارن میخورن دارو ...

شمام مشکل از همسرته؟؟

منم خودم اوکیم ولی بخاطر مشکل اون دکتر گفت برین میکرواینجکشن

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=370502445]اسی شرایط منم مثل توعه، ب شوهر من فولیک نداده فقط تقویتی داده. با چند روز نخوردن فک ...

من تهران نیستم اصفهانم

من تازه این ماه میخوام برم مرکز ناباروری چون کلومیفن و لتروزول چند دوره مصرف کردم نشد و دکتر گفت دیگه باید آی وی اف کنی. البته هزینشو چون ندارم میریم مرکز دولتی.

شوهرم ایکس إید میخوره ویتامین دی و ای، و خودمم اووبوست. جفتمونم سلن پلاس هم میخوریم

من تهران نیستم اصفهانممن تازه این ماه میخوام برم مرکز ناباروری چون کلومیفن و لتروزول چند دوره مصرف ک ...

من الان دو سال هست درگیر هستم و نتونستم حداقل سه بار اقدام درست و حسابی داشته باشم شوهرم همیشه جاده بود بعدش تصمیم گرفتم برم مرکز ناباروری برای ای وی اف اگر همون پارسال چند بار برای اقدام وایساده انقدر وقت تلف نمیشد 

بخدا من انقدررر سر این دارو خوردن شوهرم خودمو کشتم و حرص خوردم ک ب موقع بخوره

اخر ازمایش داد دیدم هیچ تاثیری نداشته داروها رو تحرک اسپرمش😑

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شمام مشکل از همسرته؟؟منم خودم اوکیم ولی بخاطر مشکل اون دکتر گفت برین میکرواینجکشن

من خودمم مشکل دارم اونم تحرکش یه مقدار پایینه. البته من با قرص تخمک بالغ داشتم و دکتر گفت امروز فردا ازاد میشه ولی هیچی نشد. کیت تخمک هم گذاشتم بزور خط دومش کمرنگ پیدا شد ولی دو خط پررنگ نشد اصلا حس میکنم اصلا ازاد نکردم

بخدا من انقدررر سر این دارو خوردن شوهرم خودمو کشتم و حرص خوردم ک ب موقع بخورهاخر ازمایش داد دیدم هیچ ...

شوهر من خیلی ادم لجبازی هست  این چهل روز که ت خونه نگهش داشتم تقویت بشه خیلی اذیتم کرد تو بگم قهر می کنه دیروز سر هیچ و پوچ قهر کرد رفت منم بهش گفتم پاتو بذاری بیرون دیگه نباید برگردی