2789
عنوان

تخمک کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 37 پست
من الان دو سال هست درگیر هستم و نتونستم حداقل سه بار اقدام درست و حسابی داشته باشم شوهرم همیشه جاده ...

منم دو سال و نیمه درگیرم. البته ما درست حسابی رابطه داشتیم ولی باز نشده. سعی کن بخاطر خودتم شده یه مدت باهاش مهربون باشی و یه جوری خرش کنی که باهات راه بیاد. اکثر مردا همینن بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم مشکل دارم اونم تحرکش یه مقدار پایینه. البته من با قرص تخمک بالغ داشتم و دکتر گفت امروز فردا ...

کاش میرفتی سونو ببینی واقعا ازاد نشده

منم تنبلی تخمدان دارم ولی بدون دارو هم فولیکول دارم هم تخمکگذاری

مشکل تحرک اسپرم شوهرمه.تحرکش ۵ درصده

ب شما گفتن ای وی اف یا میکرو ؟

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر من وقتی دکتر بهش میگه مشکل داری برمیخوره بهش با من قهر میکنه😂اکثرا همینن

حالا شوهر من اینجوری نیس ولی سهل انگاره و یادش میره

ی بسته پودر داده بود دکتر برا ی ماه بخوره دو ماه و نیم طول کشید اون و تموم کنه انقد ک نمیخورد ب موقع😐😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش میرفتی سونو ببینی واقعا ازاد نشدهمنم تنبلی تخمدان دارم ولی بدون دارو هم فولیکول دارم هم تخمکگذار ...

دیگه من با ذوق منتظر بودم بارداری اتفاق بیفته خیر سرم و نرفتم دوباره سونو

گفت اول آی یو آی و بعد آی وی اف

شما تهرانید؟

دیگه من با ذوق منتظر بودم بارداری اتفاق بیفته خیر سرم و نرفتم دوباره سونوگفت اول آی یو آی و بعد آی و ...

اره

من ای یو ای کردم ی بار منفی شد

اصن چرته ای یو ای درصد مثبت شدنش مث نزدیکیه طبیعیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا شوهر من اینجوری نیس ولی سهل انگاره و یادش میرهی بسته پودر داده بود دکتر برا ی ماه بخوره دو ماه ...

منم خودم هر روز بهش یاداوری میکنم. سرشون شلوغه بنظرم اشتباه بخوایم سر این چیزا دعوا بندازیم. ماها همینجوری مشکل بزرگی داریم اگ وسطش دعوا کنیم جفتمون ضربه میخوریم

منم ب دکتر گفتم همینو. گفت روند همینه و اول باید راه ساده تر رو رفت

اونا ب فکر پولشن دیگه 

دکتر ما اصن نگفت ک ای یو ای ب درد شما نمیخوره در حالی ک بعدش رفتیم پیش ی دکتر دیگه گفت برا ای یو ای تحرک اسپرم حدذداقلللل باید ۲۰ باشه ۵ ک ب درد ای یو ای نمیخوره باید میکرو کنین😑

بضیا هم ک سنشون کم باشرو سریع نمیکن برو ای وی اف..چند سالتونه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40