2777
2789

بعضی شهرا هنو ی سری شیفت عصر برای ابتدایی هست 

از ۱۲ ونیم تا ۴ونیم 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عصر که بده به هیچ کار نمیشه رسید 

همون ۹ خوبه تا ۳ 

صبحانه هم میخورن خونه تغدیه میذاریم کیفشون

هر چند میدونم اگه قرار باشه ۹ برن یه ربع به ۹ بیدار میشن و بازم صبحونه نمیخورن خخ

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

دختر من چرخشیه . هفته هایی که شیفت ظهره واقعا برنامه اش رو نظم نمیاد چون خیالش راحته شب تا دیروقت بیداره صبح تا نزدیک ظهر خواب به هیچی نمیرسه . شیفت صبح روتینش منظم تره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دختر من چرخشیه . هفته هایی که شیفت ظهره واقعا برنامه اش رو نظم نمیاد چون خیالش راحته شب تا دیروقت بی ...

چندسالشه؟ نزارید تا دیروقت بیدار بمونه  خیلی اسیب میرسه بهش از نظر روانی و جسمانی

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

چندسالشه؟ نزارید تا دیروقت بیدار بمونه خیلی اسیب میرسه بهش از نظر روانی و جسمانی

۱۳ سال . اره میدونم . الحمدلله بچه خوبی هست و حرفمو هم گوش میده سعی میکنم زود بخوابه  ولی می بینم راست میگه تایم درس خوندنش و تکلیف نوشتنش بیشتر همون اخر شب میشه یا صبح یکی دو ساعت قبل مدرسه . خلاصه که حتی واسه خودش هم این ریتم هیچ لذتی نداره 

۱۳ سال . اره میدونم . الحمدلله بچه خوبی هست و حرفمو هم گوش میده سعی میکنم زود بخوابه ولی می بینم را ...

اره ولی سعی کنه یطور تنظیم کنه که شبا با گوشی کار نکنه بهتره روزا ضررش کمتره شب چشماش دچار مشکل میشه متاسفانه خودم الان خشکی چشم دارم،خیلی اروم بهش بگید که خوب نیست

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

اره ولی سعی کنه یطور تنظیم کنه که شبا با گوشی کار نکنه بهتره روزا ضررش کمتره شب چشماش دچار مشکل میشه ...

بله میدونم تلاش میکنیم واقعا

اونوقت بچه ها شبا دیر میخوابن و روزا هم دیر بیدار میشن هورمون رشد ساعت ۱۰ شب ترشح میشه. معلما خودشون خونه و زندگی دارن اگر همسرانشون صبح برن سرکار خودشون ظهر اینجوری خانواده ها از هم دور تر میشن. یا بچه ای ای که پدر و مادرش کارمنده تکلیفش این وسط چیه؟ صبح تنها چیکار کنن تو خونه؟ چون شما خانه دارید این فکر رو می کنید