نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر من چرخشیه . هفته هایی که شیفت ظهره واقعا برنامه اش رو نظم نمیاد چون خیالش راحته شب تا دیروقت بیداره صبح تا نزدیک ظهر خواب به هیچی نمیرسه . شیفت صبح روتینش منظم تره
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چندسالشه؟ نزارید تا دیروقت بیدار بمونه خیلی اسیب میرسه بهش از نظر روانی و جسمانی
۱۳ سال . اره میدونم . الحمدلله بچه خوبی هست و حرفمو هم گوش میده سعی میکنم زود بخوابه ولی می بینم راست میگه تایم درس خوندنش و تکلیف نوشتنش بیشتر همون اخر شب میشه یا صبح یکی دو ساعت قبل مدرسه . خلاصه که حتی واسه خودش هم این ریتم هیچ لذتی نداره
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اونوقت بچه ها شبا دیر میخوابن و روزا هم دیر بیدار میشن هورمون رشد ساعت ۱۰ شب ترشح میشه. معلما خودشون خونه و زندگی دارن اگر همسرانشون صبح برن سرکار خودشون ظهر اینجوری خانواده ها از هم دور تر میشن. یا بچه ای ای که پدر و مادرش کارمنده تکلیفش این وسط چیه؟ صبح تنها چیکار کنن تو خونه؟ چون شما خانه دارید این فکر رو می کنید