2777
2789
عنوان

واقعه دارم با گریه درس میخونم

487 بازدید | 9 پست

گردنم خشک شده اصلا نمیتونم تکونش بدم دو روزه پد گرم کننده گذاشتم مسکن خوردم پماد دکترو زدم خوب نمیشه

ولی از اون بدتر دو روزه یه دارو جدید شروع کردم سرم داره از درد میترکه

سرماخوردم آب دهنمو قورت میدم از گلو درد میخوام زار بزنم

از سرکار اومدم خستم خوابم میاد ولی با هزارتا بدبختی استادو راضی کردم روز تعطیلش ازم امتحان بگیره باید درس بخونم😭😭😭😭😭😭

بعد یه مدت بود کله افسردگیم تشدید شده بود درس نمیخوندم همش جمع شده😭😭

فقط طلاق

مامانم از یه طرف زنگ زد گند زد تو اعصابم

سرش داد زدم

بعد عذاب وجدان گرفتم

هرچی زنگ میزدم برنمی‌داشت 

هم وقتی تو خونش بودم گند میزد تو اعصابم هم الان

فقط طلاق

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانم از یه طرف زنگ زد گند زد تو اعصابمسرش داد زدمبعد عذاب وجدان گرفتمهرچی زنگ میزدم برنمی‌داشت هم ...

سلام برای درد فقط ریلایف همین

کاربر boy 🍃  🤍خدا🤍 هنگامی که یاری خدا و آن پیروزی فرا رسد🌱🌺

عزیزم منم ۲ هفته قبل مردم و زنده شدم از درد.

تا نرفتم سرم نزدم خوب نشدم. روزی ک رفتم گلو درد وحشتناکی گرفتم. خیلی عجیب بود.دکتر دگزا فک کنم،مطمعن نیستم و یه چیزای دیگ   قاطی سرم زد چند ساعت بعد گلوم خیلی بهتر شد شکر خدا. اگه بتونی سرم بزنی خیلی خوبه.ان شاالله خیلی زود خوب بشی و تو امتحانت هم موفق باشی.

ی فلاسک اب جوش بزار کنارت مرتب یکم بریز بخور .درد گلوت کم میشه ان شاالله. 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

مرسی عزیزمانشالله

قربونت عزیزم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️