2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

51 بازدید | 1 پست

واقعا میخام بمیرم حس صحبت ندارم 

دیگه ب ته خط رسیدم

تنها چیزی که الان اشکمو در میاره اینه بدجور دلمو شکستن

اون و عشق سابقش

قبلمو تیکه پاره کردن منو از خانوادمم بدتر ازار دادن

چ‌گناهی کرده بودم

این دنیا به درد نمیخوره

دیگه توانی ندارم

جرعت خودکشی هم ندارم

فقط میخام خدا جونمو بگیره

نگران نباشین شما خدا دارین هراس معنا نداره بهترین حسی که وجود داره برای شرایط ها متاهلی و مجردی نمیکنه آرامش هست صبر و تجربه ها همیشه می‌سازه بودن به یه آدم قوی پس شما قوی هستین خداوند هیچ قفلی رو بدون کلیدش خلق نمی‌کنه ک و هیچگاه مشکلات را بدون حکمت هاسر راهتان قرار نمیده به حس انرژی خدا اعتماد کنین وقتی محیط شرایط ها برای آدمی ها موندنی نیستن بایدخاطره نسازن چون عقل میکه تفکر تعقل میگه نه احساسات که آسیب میرسونه تجربه شده بعضیا جون میدن تا این خاطره هارو فراموش کنن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.