2777
2789
عنوان

جراحی فک

| مشاهده متن کامل بحث + 7726 بازدید | 39 پست
خواهشن دکتر بهنیا عمل نکنین برادرم یکسال و نیمه که عمل کرده هنوز میره و میاد مطب هنوز کش میزاره و ده ...

مسگر زاده که عالیه ولی انگار ایران نیس دیگه

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

سلام دوستای عزیزم من ارتودنسی و جراحی فک داشتم و میخوام تجربیاتم رو باهاتون به اشتراک بگذارم:

من در دوران دبستان ارتودنسی متحرک داشتم به مدت پنج سال ولی مشکلم برطرف نشد و دکتر خوبی نداشتم و دکترم اون موقع گفتن بعد از ۱۸ سالگی باید جراحی فک انجام بدم و من انقدر تجربه بدی از دوران ارتودنسیم داشتم به طور مثال هیچ کدوم از دندونام به طور طبیعی نیفتادن و همرو به خاطر ارتودنسی مجبور بودم بکشم و همچنین تو سال های حدودا ۷۷، ۷۸ که ابتدای ارتودنسیم بود تو مدرسه خیلی اذیت میشدم، به خاطر همین خیلی پیگیر نشدم تا

حدود سال ۹۳ به دکتر ارتودنسی خواهرم مراجعه کردم که ایشون هم دکتر حاذقی نبودن و گفتن بعد از ارتودنسی جراحی فک باید بشی که عمل سختی هست و بهتره به فکت دست نزنی

ابتدای سال ۹۶ "دکتر محمد بهناز" در درمانگاه بهفر که سمت خیابون دماوند تهران هست من رو ارتودنسی کردن، من ایشان را از طریق سایتشون پیدا کردم و گفتن حتما ارتودنسی و جراحی فک را انجام بدم و نتیجه خیلی خوبی خواهم گرفت و برای من ارتودنسی ثابت انجام دادن و همیشه دعاگوشون هستم و واقعا همیشه ممنونم ازشون، هزینه ارتودنسی من اون زمان حدود شش میلیون شد که اگر اشتباه نکنم یک میلیون و هشتصد ثابت و بقیه را در هر بار مراجعه مبلغی پرداخت میکردم.

من در زمان ارتودنسی خیلی دنبال جراح فک بودم و متاسفانه هزینه های جراحی فک سر به فلک میزد و از اونجایی هم که همیشه تلاش کردم مستقل باشم نمیخواستم از خانواده ام بگیرم و در اون دوره درآمد کمی داشتم، از طریق اینستاگرام و در کامنت یکی از دکترهای جراح که الان اسمشون یادم نیست با دختر خانم عزیزی آشنا شدم که ایشون هم جراحی فک یک سالی بود انجام داده بودن و خیلی راضی بودن امیدوارم ایشان همیشه هر جا هستن موفق باشن و من هم دقیقا کارهایی که ایشون انجام داده بودن رو انجام دادم. ایشون جراحی دو فک انجام داده بودن ولی مشکلشون با من متفاوت بود، من هم جراحی دو فک داشتم و مشکل فکم اپن بایت بود یعنی دندونام روی هم جفت نمیشد، حدود دی ماه ۹۶ یکبار به بیمارستان طالقانی تهران مراجعه کردم که در بیمارستان طالقانی یکی از رزیدنت ها به همراه یکی از جراحان فک و صورت کار عمل را انجام می دهند من هدفم "دکتر آرش خجسته" عزیز بودن و بهترین هارو براشون آرزومندم و میخواستم ایشان جراح اصلی فک و صورتم باشن یادمه اون موقع دکتر خجسته اگر اشتباه نکنم چهارشنبه ها بیمارستان بودن که من روز سه شنبه ساعت ۸ صبح از طریق تماس تلفنی با بیمارستان طالقانی بخش فک و صورت وقتم رو گرفتم و وقتی چهارشنبه مراجعه کردم رزیدنت ها گفتن هر موقع دکتر ارتودنسم تایید عمل داد همون موقع به بیمارستان مراجعه کنم

دکتر بهناز دکتر ارتودنسم اسفند ۹۶ به من تایید عمل دادن روزهای آخر سال ۹۶ من جواب آزمایشم را گرفتم و عکس هایی که رزیدنت ها برام نوشته بودن را هم گرفتم و بعد از تموم شدن تعطیلات نوروز دوباره به بیمارستان مراجعه کردم رزیدنت من "دکتر شقایق بزرگ زاده" نازنین بودن که بهترین هارو براشون آرزومندم و اون موقع شخصیتشون منرو خیلی جذبم کرد و چون خودم هم خانم هستم اون موقع همیشه در ذهنم تحسینشون میکردم و خودم هم که الان مدیر بخشی هستم هم سعی میکنم مثل ایشون در کارم سرسخت باشم و هم سعی میکنم که اصلا کم کاری نکنم. سرانجام من در ۲۹ فروردین ۹۶ تحت نظر دکتر خجسته و دکتر بزرگ زاده در بیمارستان طالقانی جراحی فک شدم عمل خیلی خیلی سختی بود هزینه عمل و یه هفته بستری بودن من در بیمارستان که مادرم همراهم بود یک میلیون و دویست شد، من به دارویی که برای کم شدن درد بهم تزریق کردن حساسیت نشون دادم، من کلا به اکثر داروها حساسیت نشون میدم، برای همین بیشتر از شیاف استفاده میکردم. بعد از عمل فک، صورتتون خیلی ورم میکنه و خیلی هم چند روز اول خون از دهان خارج میشه اینا همه طبیعیه چون عمل سختی رو پشت سر گذاشتید، من با محل کار قبلیم تسویه کرده بودم و بعد از مرخص شدن از بیمارستان حدود سه ماه سرکار نرفتم، حدودا دو ماه کامل من فقط و فقط مایعات مصرف میکردم الان سه سال از عملم میگذره و صد در صد راضیم و خدارو واقعا شاکرم. دکتر بهناز، دکتر خجسته و دکتر بزرگ زاده خیلی انسان های بزرگی هستن و از بهترین های روزگارن.

دوستان مسئله ای که هست اگر قصد جراحی فک دارید اصلا جراحی بینی نکنید اجازه بدین ابتدا ارتودنسی و جراحی فکتون انجام بشه و بعد جراحی بینی انجام بدین.

متاسفانه من اینرو نمیدونستم حدود ۱۱ سال پیش جراحی بینی داشتم و اون موقع چون تجربه نداشتم بدون تحقیق پیش یک دکتر جراحی بینی کردم و از عمل بینیم راضی نبودم و بعد از جراحی فک هم فکر میکنم بینیم تو صورتم پهن تر شده به همین دلیل الان میخوام جراحی ترمیمی بینی انجام بدم دکتر بشارتی زاده رو انتخاب کردم که متاسفانه سرشون خیلی شلوغه و اصلا پاسخگو نیستن و تا پایان امسال وقتشون پره و من نمیخوام انقدر منتظر بمونم و میخوام سریعتر عمل بشم، دکتر دربانی هم برای ۱۷ آبان بهم وقت مشاوره دادن و هزینشون ۴۰ میلیون به بالاس و من میخوام کمتر هزینه کنم واقعا چرا انقدر جراحی بینی گرون و لاکچری شده! الان دکتر کامیابی رو هم از کاراشون خوشم اومده و میخوام حضوری برم پیششون و هزینشون هم در دایرکت اینستاگرام بهم ۳۰ گفتن، واقعا ممنون میشم اگه دکتر بینی خیلی خوب و قیمت قابل قبول میشناسین بهم معرفی کنین.

یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم من بعد از ارتودنسی ثابت و جراحی فک، ارتودنسی متحرک هم داشتم فک کنم حدود یه سال دقیق یادم نیست و هنوز هم هر شش ماه یکبار میرم دکتر ارتودنسیم فکم رو چک میکنن.

مرسی از نی نی سایت به خاطر سایت خوبشون راستش من وقتی بخش ترمیم بینی رو در نی نی سایت دیدم خیلی خوشم اومد و تصمیم گرفتم بیام تجربه جراحی فکم رو تو این قسمت باهاتون به اشتراک بزارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدرس پیج اینستاگرام دکتر محمد بهناز:

dr.m.behnaz

آدرس پیج اینستاگرام دکتر آرش خجسته:

omfsresearch

آدرس پیج ایستاگرام دکتر شقایق بزرگ زاده:

dr.shaghayeghbozorgzadeh

پیج اینستاگرام دکترامو اینجا براتون گذاشتم من لبخندم رو همیشه مدیون این سه انسان بزرگ هستم.

استارتر انجام دادی؟

یکی و دیدم عمل کرده بود بعد عمل انگار دور صورتشو بسته بودن 

خبی سخته 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
سلام دوستای عزیزم من ارتودنسی و جراحی فک داشتم و میخوام تجربیاتم رو باهاتون به اشتراک بگذارم: من ...

من دکتر خجسته بهم گفتن جای خصوصی جراحی میکنن وقتی گفتم هزینش رو ندارم، گفتن بیمارستان طالقانی هم میتونم برم. میخواستم ببینم شما هم همچین تجربه ای داشتین؟ ار بیمارستان طالقانی راضی بودین؟ بنظرتون بهتره من جای خصوصی جراحی کنم یا بیمارستان طالقانی؟

من دکتر خجسته بهم گفتن جای خصوصی جراحی میکنن وقتی گفتم هزینش رو ندارم، گفتن بیمارستان طالقانی ...

سلام یه دکتری هم به من پیشنهاد دادن برای جراحی برم بیمارستان طالاقانی

شما رفتید برای عمل؟؟