2777
2789
برای قبولی تو کانون وکلا باید خیلی خوندچون یکی از بستگان ۶ ماه فقط خوند ولی حسابی خوندمیخوام بدونم ق ...

خیلی راحت نیست ظرفیت زیاده من یه ماه خونده بودم با توجه به پایه درسیم فک میکردم رتبم طرفه ۱۰۰۰ بشه ولی نشد همین نشون میده هم رقابت بالاست هم اینکه راحت نیست ولی کانون سوالاش پیچشی تره این سوالاش سر راسته ولی نیاز به خوندن و مرور خوب داره

.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای قبولی تو کانون وکلا باید خیلی خوندچون یکی از بستگان ۶ ماه فقط خوند ولی حسابی خوندمیخوام بدونم ق ...

ظرفیتا خیلی بالا رفته بستگی به رتبش داره اگه زیر ۱۵۰۰ بوده خوب خونده و بدون افزایش ظرفیتم قبول میشده ولی بالای ۱۵۰۰ یا کم خونده بوده یا اینکه بدشانسی آورده و آزمونو بد داده.

.

الحمدالله خدارو شکر 🥹💚💜💜❤️💗🥰🥳🥳🥳

بچه‌ها برای منم دعا کنید ساعت ده صبح کار مهمی دارم انجام بشه به نحوی که دوست دارم خیلی اذیت شدم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

خیلی راحت نیست ظرفیت زیاده من یه ماه خونده بودم با توجه به پایه درسیم فک میکردم رتبم طرفه ۱۰۰۰ بشه و ...

کدوم شهر اوردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بعد از قبولی چی میشه؟

جذب کانون میشید؟تعهد داره؟

چند سال بعد میتونید دفتر بزنید؟

ببخشید حقوق کانون چقدره؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بعد از قبولی چی میشه؟جذب کانون میشید؟تعهد داره؟چند سال بعد میتونید دفتر بزنید؟ببخشید حقوق کانون چقدر ...

مرکز وکلاست نه تعهد نداره ۱۸ ماه کارآموزی و بعدش تحلیف و صدور پروانه پایه یک وکالت با اون پروانه میتونی دفتر بزنی.

وکالت شغل نیمه آزاده استخدام جایی نمیشی

.

بعد از قبولی چی میشه؟جذب کانون میشید؟تعهد داره؟چند سال بعد میتونید دفتر بزنید؟ببخشید حقوق کانون چقدر ...

حقوق نداره دوران کارآموزی ولی سر کارای خارج از کاآموزی حق الزحمه میگیری بستگی به جایی که داری کاآرموزی میکنی داره

.

سلام وقتتون بخیر باشه سلام وقتتون بخیر باشه

یه سوالی ازتون داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید  
به نظرتون برای کسی که  هنوز اینده شغلی مشخص نداره (از نظر امتحان وکالت .سردفتری . بانک .شهداری و...)
شما برای خوندن ارشد چه پیشنهاد میدبن ؟
اصلا ارشد خوندن فایده داره؟

ترم ۶ و هنوزز انتخاب نکردم