2777
2789

باور ندارم

یه تاپیک هم در موردش دارم ببین شاید ...

آخرین تاپیک تو صفحه اول تاپیک هام

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر اون اوایل که چند سال پیش بوده نگاه کردم 

این چند سال اخیر نه نگاه نکردم یادم نی 

اهان 

یه پسری بود که تصادف کرده بود بنده خدا نصف سرشم رفته بود اونو به نظرم خوب بود 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

باور تو برام مهم نیست حقیقتا 😂💚

من حقیقت برام مهمه حقیقتا:)))

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

شاید فحشم بدی ولی من اصلا نمیتونم این حرفا رو باور کنم حتی نمیدونم مردم چجور باور میکنن کنتور که نمیندازه طرف داره راست میگه یا دروغ خواب دیده یا واقعیت بوده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

من فقط و فقط میتونم بگم چندسال پیش ی قسمتی از برنامه اشون را دیدم ک پسره دوچرخه سوار و اسمش مهرداد بود اونو خیلی دوس داشتم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اکثرش را دیدم 

و هر قسمت یک نکته جالب داره 

مثلا اون آقایی که زنش را میزد و زنش بی دفاع بود ولی مرد بعد تصادف میبینه موجودی که از اعمال خودش شکل گرفته بود و بسیار وحشتناک و دیگه بعد خوب شدن هم جرات نمیکرد آسمان را سالها نگاه کنه و دست زنش را ماچ میکرد بعد اون قضیه .

یا اون دختر خانمی که شخصی را دیده بود که خودکشی کرده و اوضاع خوبی نداره در برزخ .

خیلی قسمت هاش خوبن ولی متاسفانه تا وقتی که پخش میشه تاثیر گذار بعدش آدم فراموش میکنه 

من خودم یک جورایی تجربه داشتم ولی متاسفانه این زندگی مادی اجازه پاک بودن به آدم نمیده خیلی سخت ایمانت را نگه داری

باور تو برام مهم نیست حقیقتا 😂💚

من همه قسمتهای چهار فصل رو ریز بریز و بادفت دیدم 

اما الان یادم نیست اسامی رو 

فقط این یادم که یه جوون تصادف کرده بود و کما بود بع گفت که نمیدونم دو نفر یا یچسه نفر هیبت های مشکی امدن و تخت کناریم با خودشون بردن 

بعد وقتی من بابام یه هفته بود فوت کرده بود خواب بودم یهو چشمام. باز کردم دیدم روح بابام کنارم دراز کشیده همه جا هم از روح بابام ابی رنگ شده بود بعد من به بابام نگاه کردم بابامم به من نگاه کرد بعد نمیدونم دو تا یا سه تا هیبت مشکی بهش گفتن دیدیش بیا بریم 

بعد من فکر کردم خواب دیدم اما این قسمت که دیدم متوجه شدم خواب ندیدم

2790
2778
2791
2779
2792