سلام خانوما اول عذر خواهی می کنم دارم راحت صحبت می کنم به عیر اینجا نمی تونستم با کسی در این مورد صحبت کنم میشه لطفا راهنماییم کنید
من تازه ازدواج کردم ۲۲ سالمه دوران مجردی اصلا عفونت نداشتم مدتی بود یکم خارش و سوزش داشتم به پزشک مراجعه کردم و برام سونو واژینال و اسپکلوم و پاپ اسمیر انجام داد
پاپ اسمیر که مشکلی نداشت اصلا
ولی گفت یکم عفونت داری و خیلی زود اومدی و زیاد نیست برام مترونیدازول و لوپراکس تجویز کرد منم مصرفشون کردم و حدودا بعد چهار روز یکدفعه ترشحات سبز خارج شد که همراهش خارش و سوزش داشتم و دیگه بعدش نه ترشح بدی داشتم نه خارش و سوزش و زمان مصرف داروها اصلا رابطه نداشتم تا دیشب که دیگه داروهام تموم شده بودو زمان رابطه خیلی واژنم خشک بود و وحشتناک دردو سوزش داشت دردش به حدی بود که نتونستم اصلا ادامه بدم واسه چی هست این خشکی واژن ؟واسه قرصاست ؟ اگر برای عفونته چرا قبلش اینجور نبودم
خیلی ناراحتم از خودم بدم میاد اول ازدواج این مشکلاتو دارم نسبت به رابطه کلا سرد شدم قبلا که اصلا به اوج نمی رسیدم الان دردو و سوزشم اضافه شده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.