dlililand مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 1017 عنوان برای درمان دلبستگی اضطرابی 1270 بازدید | 16 پست برای درمان این نوع از دلبستگی کدوم تکنیک بیشتر جواب میده خواهشا نگید برو تراپیست که نمیتونم چون فعلا شرایط مالیم خوب نیست 1403/11/13 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدک_گلبهی عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 2845 یکم توضیح بیشتر بده لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
dlililand مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 1017 خیلی بده خیلیمنم این مشکلو دارم واقعا دارم عذاب میکشم
dlililand مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 1017 یکم توضیح بیشتر بده اینکه زمان هایی که با یکی از یه حدی بیشتر صمیمی میشم یعنی به سمت رابطه عاطفی میره به شدت اضطراب میگیرم یه دقه میخوام باشه یه دفه میخوام نباشه و دائما بی قرارم
kayam عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 257 اول ریشه یابی از خودتون بعد ریشه یابی تو رابطه تون با پارتنرتون
dlililand مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 1017 اول ریشه یابی از خودتون بعد ریشه یابی تو رابطه تون با پارتنرتون من خودم راستش مطالعه زیاد داشتم و حس میکنم این مشکل توی من بی ربط به طرحواره رها شدگی نیستش چون دائما نگران مرگ اعضای خانوادمم چون خیلی در دوران کودکی تحت حمایت بودم
قاصدک_گلبهی عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 2845 اینکه زمان هایی که با یکی از یه حدی بیشتر صمیمی میشم یعنی به سمت رابطه عاطفی میره به شدت اضطراب میگی ... احتمالا وسواس داری،درمان وسواس فقط رها کردنهدرمان اضطراب هم همینطورو درمان اکثر بیماری های روانیافکارتو رها کنوقتی اینجور فکرا میاد تو سرت حواس خودتو پرت کن و سر تو به چیزی مشغول کن لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
dlililand مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 1017 احتمالا وسواس داری،درمان وسواس فقط رها کردنهدرمان اضطراب هم همینطورو درمان اکثر بیماری های روانیافکا ... میدونید من دائما هم نگران مرگ اعضای خانوادم هستم که طرحواره رها شدگیه احتمالا و این موضوع از وقتی رفتم شهر دیگ برای درس شدید تر شده
kayam عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 257 من خودم راستش مطالعه زیاد داشتم و حس میکنم این مشکل توی من بی ربط به طرحواره رها شدگی نیستش چون دائم ... چند ساله هستن؟
dlililand مدیر استارتر عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 1017 خودتون چند سال دارین؟تک فرزندی؟ من ۱۹ سالمه و خیر سه تا بچه ایم