haniiii00 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 3935 عنوان کیا نامزدی هستن و مشکل دارن 218 بازدید | 24 پست تو دوران عقد هستین و چه مشکلی دارین که پشیمون هستید.. بیاین دردودل کنیم من مشکلم فهمیدن اعتیادش بعد دوسال از عقدم که گولم زد بخاطر علائم های بی احساس و بی عاطفه بودنش و سرد مزاجیش ک فهمیدم.. و الان پشیمون هستم و حالم خوب نیست 🖤شما چی؟ 1403/11/13 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس_خانوم عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 1337 من ۲۲ سالشه خونوادش اصن حمایتش نمیکنن تویه هیچ چیز تو این سن پر مشکلات اقتصادیم با اینکه خونواده من وضعمون بد نیس قراره بعد عروسی شهر دیگه بریم با حقوق کم دور از خونواده اخلاق خواهرشوهر مادرشوهر پدرشوهر...در نهایت کمی بی اعتمادی کاربر جدید نیسم !♡
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3817 من تا عروسی کنم میشه ۲ سال عقد مشکلاتم این بوده که حتی یه ماشین هم نداره برام وقت درست و حسابی نمیتونه بذاره اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3817 من ۲۲ سالشه خونوادش اصن حمایتش نمیکنن تویه هیچ چیز تو این سن پر مشکلات اقتصادیم با اینکه خونواده من ... تمام مشکلاتتت یه طرف اخلاق خانواده شوهرت یه طرفه دیگه😒مشکلشون چیه؟ اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
الماس_خانوم عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 1337 تمام مشکلاتتت یه طرف اخلاق خانواده شوهرت یه طرفه دیگه😒مشکلشون چیه؟ تورو خوبن بیشتر خواهرشوهرم بهم یی احترامی کرده ولی مشکل اصلیم پدرشوهرمه که اصن خرج نمیکنه وقتی اومد خواستگاری گفت بچمو حمایت میکنم الان انقدر ماررو تحت فشار گذاشته که امشب دعوا کردیم باهم کاربر جدید نیسم !♡
affsooooonni عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 3893 چه مشکلی خاهر میشه بگی میشه بیای تلگرام یا روبیکا درد دل کنیم ؟درخاست دوستی میدم آیدی بزار برام
haniiii00 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 3935 من ۲۲ سالشه خونوادش اصن حمایتش نمیکنن تویه هیچ چیز تو این سن پر مشکلات اقتصادیم با اینکه خونواده من ... مهم طرف مقابلت هست که خوب باشه باهات. خونوادش مهم نیستن
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3817 تورو خوبن بیشتر خواهرشوهرم بهم یی احترامی کرده ولی مشکل اصلیم پدرشوهرمه که اصن خرج نمیکنه وقتی اومد ... خیلی بده که پول داشته باشه و حمایت نکنه اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3817 مهم طرف مقابلت هست که خوب باشه باهات. خونوادش مهم نیستن اتفاقا خانواده ده هیچ مهمترن اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰