2777
2789
عنوان

یک عدد تازه عروس عصبی

381 بازدید | 18 پست

یک سال و سه ماه عقد کرده بودم و الان هم ۱۰ ماهه عروسی کردیم .مادر شوهرم وقتی عقد بودیم اومدن خونه ما به پدر و مادرم گفتن بیایید کمک کنیم خونه براشون بخریم .پدر و مادر منم بنده خدا گفتن ما ۸۰۰ میلیون میزاریم جهاز هم در حد رفع نیاز میدیم . اون موقع قبل عروسی یک سال پیش تو شهر ما با ۲ میلیارد ی خونه ۸۰ متری نوساز میدادن. بعد سر بنام زدن حرف پیش اومد همسرم راضی بود ۶ دونگش به نام من بزنه ولی خانواده ها صحبت کردن ک سه دونگ سه دونگ کنیم .بعد مادر شوهرم پول هم داشتن راحت ی تومن بدن بعد زد زیرش گفت ما ۳۰۰ تومن بیشتر نمی‌تونیم بدیم و خانواده منم گفتن مشکلی ندارد ولی مادر شوهرم پاش رسید گفت دو دونگ به نام عروس چهار دونگ داماد خانواده من ناراحت شدن گفتن ن همون سه دونگ مادر شوهرم گفت من پول نمی‌دم برای خونه .

الان مادر شوهرم خودش میخاد وام بگیره خونش رو عوض کنه .مبلغ وامش ۸۰۰ میلیونه به شوهرم گفته بیا ضمانتم کن منم میخام با همسرم صحبت کنم ضمانتش نکنه بخاطر اون کاری که باهامون کرد. بنظرتون کارم درسته که نزارم همسرم ضمانتش کنه ؟

شما جای من بودید چکار می‌کردید ؟میزاشتید ضمانت کنه؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا نمیکردم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

انقدر بدم میاد دبه میکنن....خونه گرفتین ؟به نظرم تو مسائلشون دخالت نکن ولی ناراحتیم رو به همسرم میگفتم.

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

اونا کار خوبی نکردن ولی راجب ضمانت همسرت در هر صورت ضمانت میکنه بلخره مادرشه پس بنظرم فعلا چیزی نگو اول ببین نظر همسرت چیه 

کاش آدما انقدر بد نبودن، یه سریاشون رو جدی جدی دوست داشتم بی شوخی.

ضامن نشه بهتره بعید نیست دوباره بزنه زیر حرفش شوهرت بنده خدا مجبور به پرداخت قسط ها بشه

واقعا هیچ اعتمادی بهش نیست

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

خیلی عوضییه. ولی کاری نمیتونی بکنی، شوهرت بعیدمیدونم به مادرش نه بگه، فقط اعصاب خودت خراب میشهـ. 

آخر خونه خریدین؟ بابات ۸۰۰تومنو داد؟ 

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙