2777
2789
عنوان

یک عدد تازه عروس عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 18 پست

مادرشوهر منم لاشیه 😂

ی وام خونگی دوستش شوهرمو مجبور کرد بگیره 

بماند نصفش خودش برداشت بعد یکسال مخشو خوردم رفت ازش پس گرفت اخرم کامل نداد گفت نه این مبلغ نبود که 😅😅 مگه من دزدم بخوام دروغ بگم

آخر خونه خریدین یا نه؟

نه من زدم زیر همه چیز گفتم خونه نمی‌خوام 

تازه خوبش بخایی از خداشونم باید بود الان ده ماهه عروسی کردم و مستاجرم و هر موقع هم حرف خونه خریدن ما رو میزنن جلوشون میکوبم

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر بدم میاد دبه میکنن....خونه گرفتین ؟به نظرم تو مسائلشون دخالت نکن ولی ناراحتیم رو به همسرم میگف ...

تازه خوبش بخایی از خداشونم باید بود الان ده ماهه عروسی کردم و مستاجرم و هر موقع هم حرف خونه خریدن ما رو میزنن جلوشون میکوبم

خیلی عوضییه. ولی کاری نمیتونی بکنی، شوهرت بعیدمیدونم به مادرش نه بگه، فقط اعصاب خودت خراب میشهـ. آخر ...