2777
2789
عنوان

یه پسره

148 بازدید | 13 پست

اگه کسی تجربه و آگاهی دارید تو این مورد  دوس دارم بدونم 

بچها من به یه نفر از صمیم قلب  علاقه دارم  و دوساله با همیم تو این دو سال حس میکردم خوشبخت ترینم هم وقت هم کادو هر کاری با تمام وجودم عشقشو حس میکردم ولی حرفی از ازدواج نبود 

چند وقت پیش حدودا چند ماه پیش مادرش ازش میخواد که منو ببینه .چون این اخرا یه پولی داشت از من خواست سکه بگیرم نگه دارم براش .خونشون گاو صندوق نداشتن گفت رفت و آمد هم زیاده سر این موضوع مادرش کنجکاو شد و ازش خواست منو ببینه. وقتی منو دید حتی بهش گفت چرا از من خواستگاری نمیکنه. این حرفو به پسرش زد و گفت که من خیلی خوشگلم اگه شناخت داره ازم تا جدی کنیم .رابطمون رو .بعد که مادرش پیج منو دنبال کرد خصوصی بودم. فهمید که یه پسر دارم و جدا شدم. از خودم پرسید ولی چیزی نگفت بعدش شب بخیر هم نگفت... بعد حس کردم که رفتار پسره یکم باهام عوض شده خیلی دلم شکست .ولی بهش فضای آزاد دادم سعی کردم تا خودش نخواد نباشیم باهم ...

حالا چیزی که فکرمو درگیر کرده اینکه یه روز چند بار بهم زنگ میزنه یه روز سعی می‌کنه نباشه فقط آخر شب بهم پیام میده 

خیلی دلم میخواست ایقد عاشقش نبودم تا همه چیو تموم میکردم ولی سختمه 

موندم چیکار کنم هنوز هوامو داره حس میکنم اونم هست فقط داره سعی می‌کنه دل مامانشو نشکونه

مامانش مخالفتشو بهش اعلام کرد من اصلا. دنبال ازدواج مجدد نبودم خودشون این اخرا فکرشو انداختن تو سرم موندم حس میکنم بد جور آسیب میبینم .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازهمون اول باید قضیه شمارو به مامانش میگفت 

بهرحال اونم مادره و نگران شده 

ولی خب بهتره یه روز با اقا صحبت کنی قشنگ حداقل تکلیف رابطتونو بدونی و اینکه اگه ازدواج میخواد باید یه جوری خیال مادرشو راحت کنه

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

ازهمون اول باید قضیه شمارو به مامانش میگفت بهرحال اونم مادره و نگران شده ولی خب بهتره یه روز با اقا ...

من از همون اول بهش گفتم گفت خانوادم ایقد به  انتخاب من اعتماد دارن  که می‌دونن الکی انتخاب نمیکنم و نه نمیگن ولی...