2777
2789

۳ ۴ تا دست برا پسر و دختر لباس و کاپشن و دو سه تا کیف و کفش و خلاصه کلیییی لباس و شومیز و پلیور و میوه و اجیل و میوه خشک و دسر و کیک

ما فقط یک دست برا هرکدوممون گرفتیم فقط همین ، با یلدایی اونا من حس میکنم کم اوردیم یه جورایی😢فامیل نزدیکم هست مقایسه میشیم همش😢😢حالا اون یکی فامیلمون دختر و پسر هردو پزشکی میخونن همش یک دست گرفتن برا هرکدوم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکی رسم خودش رو داره بهتره نگیم ندید پدید

حالا یلدایی ما زشت میشه🥺😥

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

وااااااااااااای دلم خواست یکی بیاد واسه منم بخرهههههه

😂😂😂برای منم

یلدا که گذشت هنوز بحثش ادامه داره؟ از وقتی رسوم زیبای ایرانی رو تبدیل به مسابقه کردن مفهوم همه چیز ...

ما یلداییمون مونده چون یکی از فامیلای نزدیکمون فوت شد منتظر موندیم ۴۰ اون بگذره

منم میگم کاش نبود

این چیزا فاکتورهای مناسبی برای قیاس خوشبختی نیستن و بسته به نیاز و بودجه جیب خرید این جور مراسمات روانجام میدن هرچند از نظر من اکثر این مراسمات اضافیه و از سر چشم و هم چشمیه و تهشم باعث دلخوری بین عروس ودوماده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مقایسه ینی چی اصلا هر کی شرایط و زندگی خودشو داره. این روزای اول زندگی رو با مقایسه تلخ نکن ک حیفه ب ...

دست‌خودم نیس همسن مان🥺🥺🥺البته پدر پسره خرج میکنه اونایی ک من میگم