2777
2789

دکتر گفته روز چند پری بخور ، اصلا تجربه و اطلاعاتی ندارم راجبش فقط حس میکنم بخورم تا یه ماه خونریزی دارم؟؟

یا درد و …. اینا؟ 

برای چیه و چجوری میشه وقتی بخورم عوارضش رو خودم🤒🤒

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

مجردی منم ۱۸ سالمه گفت از سوم پریودت ۲ ماه بخور البته ۳ سال پیش خوردم و خوب شدم کیستم رفع شد 

بخوری هر شب باید بخوری اصلا درد نداری پریودیتو قطع میکنه ولی اگ ی شب نخوری خونریزی میکنی

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روز ۵ پریودی بخور‌

نه درد و خونریزی نمیاره یه ورق قرص تموم‌بشه یکهفته بعد پریود میشی 

برای دفع کیست‌ نوشته برات

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

بعد س سال دباره پریودم نا منظم و دلدرد دارم حس کردم کیست گرفتم دباره

خودم سر خود گرفتم دوماهه دبازه دارم میخورم

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

مجردی منم ۱۸ سالمه گفت از سوم پریودت ۲ ماه بخور البته ۳ سال پیش خوردم و خوب شدم کیستم رفع شد بخوری ه ...

ارهه منم دقیقا همینم ، میترسم دردی چیز وحشتناکی پیش بیاد😂

ارهه منم دقیقا همینم ، میترسم دردی چیز وحشتناکی پیش بیاد😂

ن اصلا نگران نباش فقط هرشب بخور یادت نره 

از روز ۵ پریودی بخور‌نه درد و خونریزی نمیاره یه ورق قرص تموم‌بشه یکهفته بعد پریود میشی برای دفع کیست ...

وای بعنی دوبار در ماه پریود😖😖؟

نههه😂😂 ۲۱ تا قرصه دیگ  پریودی عادی این ماه میخوری ماه بعد پریود میشی

نه دیگه روز ۵ پریودی بعضیام از ر‌وز اول بعضیا روز‌سوم باید ببینی نظر دکترت چیه 

بمن که از روز ۵ گفت بخورم بعد یه ورقش ۲۱ دونه داره تموم که بشه یکهفته بعد اتمام پریود میشی 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

اندازه کیستت چقدره؟

باورت میشه نمیدونم؟😂

بزار‌م متن سونورو بفرستم فهمیدی به منم بگو بزرگه یا چی

تخمدان جپ داراى ابعاد 18*41 mm يروميننت بوده ونماى PCO like دارد .

ضايعه كيستيك مختصر دفرمه به ديامتر 29mm در آدنكس راست ديده ميشودكه مى تواند مطرح كننده كيست همورازيك و يا اندومتريوما باشد. سونوكرافى F/U دو ماه بعد توصيه ميشود.

مايع آزاد به حجم تقريبى 19ccدر لكن مشاهده شد .

باورت میشه نمیدونم؟😂بزار‌م متن سونورو بفرستم فهمیدی به منم بگو بزرگه یا چی تخمدان جپ داراى ابعاد ...

تقریبا ۳سانتی متر هستش نه بزرگ نیست از ۴بالا باشه بزرگ هستش .واسه من ۵سانتی متر هستش 

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹