ddaarryyaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2099 عنوان بوی دهان 451 بازدید | 50 پست بچه ها تو رو خدا بگین چجوری از بین میره،دیگه خسته شدم مدام از آدامس جویدن،هر کاری کنم دهنم بوی بد میده،شبا موقع خواب مسواک میزنم روزام از خواب پا میشم میزنم،جاییم میخوام برم بازم میزنم ولی بوی بد اصلا نمیره،از شوهرم خجالت میکشم،هر لحظه آدامس میزارم دهنم خسته شدم،دندونامم درست میکنم فردا آخرین دندونمو میرم پیش دکتر،از دکترم خجالت میکشم بپرسم 1403/11/12 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 6803 سنگ لوزه نداری؟ دهانشویه هم استفاده کن و نخ دندون نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4312 مشکل روده یا معده نداری عزیزم؟ی دکتر گوارش برو سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤 بیشتر ببینیدبستن
ساراسی عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 388 چک کنید ببینید سنگ لوزه نداشته باشداگر سنگ لوزه نباشه احتمالا از گوارشتون باشه،یه خانمی تو همین نی نی سایت میگفت عسل و سیاهدانه استفاده کرده مشکلش حل شده
ddaarryyaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2099 سنگ لوزه نداری؟ دهانشویه هم استفاده کن و نخ دندون نه ندارم،استفاده میکنم ولی انگار چندساله هیچی به دهنم نزدم🤦
ddaarryyaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2099 چک کنید ببینید سنگ لوزه نداشته باشداگر سنگ لوزه نباشه احتمالا از گوارشتون باشه،یه خانمی تو همین نی ن ... آره منم دیدم یه مدت استفاده کردم ولی اونم تاثیر نداره
ddaarryyaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2099 دیگه از دکتر نپرسی از کی بپرسیمسواک زبون میزنی؟ نه اونو استفاده نکردم
مسااافر64 عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 759 چک کنید ببینید سنگ لوزه نداشته باشداگر سنگ لوزه نباشه احتمالا از گوارشتون باشه،یه خانمی تو همین نی ن ... ببخشید چجوری بفهمیم سنگ لوزه رو؟
ddaarryyaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2099 مشکل روده یا معده نداری عزیزم؟ی دکتر گوارش برو رفلاکس معده دارم
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96748 اکثرا برای معده است #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
ddaarryyaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 2099 دیگه از دکتر نپرسی از کی بپرسیمسواک زبون میزنی؟ خجالت میکشم آخه
آبنخود عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1064 دقیقا منم همینطورم سنگ لوزه هم لوزه هاتو باید فشار بدی ببینی داری یا نه،من آبنمک قرقره میکنم بعداز هر مسواک نخ دندون،دهانشویه ،حالا میخوام برم قرص برای معدم بخرم دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور