2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا روشون شامپو نزن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

دوره اش که بگذره خوب میشی من گرفتم صورتم خیلی بد شده بود ، ولی خداروشکر تب و .... نداشتم

از ابله است میترسم عفونتی چیزی باشه باز اون 

صورتم رو که نگو فکر کنم ۱۰۰ تا فقط تو صورتمه 

زیرگردنم که نگو فقط میسوزه و میخاره 😭😭😭 

چند روز طول کشید خارشش کم بشه؟

از ابله است میترسم عفونتی چیزی باشه باز اون صورتم رو که نگو فکر کنم ۱۰۰ تا فقط تو صورتمه زیرگردنم که ...

من دو سال پیش گرفتم کلا حدود یه دو سه هفته ای طول می‌کشه تا کامل کامل خوب بشی و آبله ها برن

من تو عید نوروز گرفته بودم و خیلی بد بود 

خارشش هم خیلی بد 

مخصوصا شبا وقتی می‌خوابیدم شروع میشد 

من ی محلول میزدم به صورتم 

ولی خب باید دوره اش بگذره تا خوب بشه 

حالا دکتر برو تا مطمئن بشی 

من دو سال پیش گرفتم کلا حدود یه دو سه هفته ای طول می‌کشه تا کامل کامل خوب بشی و آبله ها برنمن تو عید ...

دکتر رفتم برا خارش محلول مبزدی من کلا یه پماد داده بهم 

وای من یه هفته کلا مرخصی دکتر داده یعنی بعدش با این وضعیت باید برم سر کار 😩😩

وای من چون پماد مبرنم باز دوباره با شامپو میشورم که دکباره پماد بزنم

نمیخواد بشوری با شامپو 

من میزدم  بعد بدون اینکه بشورم دوباره محلول میزدم  

فقط صب ها و وقتی حموم میرفتم می‌شستم صورتمو 

که همونم بیشتر با آب 

چند روز یبار با فوم

سعی کن اصلا نترکونیشون جاش میمونه 

من تمام تلاشم کردم که نترکن ولی دوجا ترکید یکم حاش مونده تو صورتم

نمیخواد بشوری با شامپو من میزدم بعد بدون اینکه بشورم دوباره محلول میزدم فقط صب ها و وقتی حموم میرف ...

من خودم نمیترکونم ولی خیلی نازکه تو خواب میترکه میخوره به بالشتی جایی صبح میبینم پس فکر کنم صورتم داغون داغون بشه ای خدا این چه بلایی بود دیگه 

من خودم نمیترکونم ولی خیلی نازکه تو خواب میترکه میخوره به بالشتی جایی صبح میبینم پس فکر کنم صورتم دا ...

من محلول کالامین میزدم رنگش هم صورتی کم رنگ بود 

میزدم نمیشستم میزاشتم ی روز کامل یا ی شب بمونه 

بعد که با آب می‌شستم دوباره میزدم 

اینجور سعی میکردم که کمتر هم ببینمشون 😅 

نگران هم نباش زود خوب میشی 

من محلول کالامین میزدم رنگش هم صورتی کم رنگ بود میزدم نمیشستم میزاشتم ی روز کامل یا ی شب بمونه بعد ک ...

مرسی عزیزم منم همینه ولی پمادشه اره من کل صورتم رو میزنم دیده نمیشه دست که میزنم به صورتم وحشت میکنم از بس همه جا برامده و جوش جوش هست 

2790
2778
2791
2779
2792