2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما فقط یه روز دختر داریم اونم ولادت حضرت معصومه  هست

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

چندباره ذوز دختر😐🤣

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

راستی رفتید آمریکا ؟؟ پرواز بعدی تون کی میشه ؟؟ آها آموزشگاه پیانوتون آدرسش رو نداده بودید

بله.به شما ربطی نداره.اموزشگاه مانلی

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

بله.به شما ربطی نداره.اموزشگاه مانلی

😂😂😂😂 حداقل درست سرچ میزدی مانلی برا ساریه 🤣👌 

در ضمن اگه آمریکایی چه طور تو آتیش سوری دو هفته قبل رفتی درحالیکه همه پروازا کنسل بود!!!🤯🤣🤣 

ببین اگه واقعا کاربریت دست دو سه نفره چرا هیچ وقت پیش نی نی یار نگفتی!!!

یا اگه این حرفت راسته ، تو امضات بنویس هر کی کاربریش دست چند نفره امضا میکنه 

😂😂😂😂 حداقل درست سرچ میزدی مانلی برا ساریه 🤣👌 در ضمن اگه آمریکایی چه طور تو آتیش سوری دو هفته ق ...

اموزشگاه مانلی.تهران.ران مارس.بنده خودم مدریت اموزشگاه و مدرس ساز پیانو  هستم.خوشحال میشم مهمونمون باشید

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

😂😂😂😂 حداقل درست سرچ میزدی مانلی برا ساریه 🤣👌 در ضمن اگه آمریکایی چه طور تو آتیش سوری دو هفته ق ...

در دومین مورد هم به شما ارتباطی نداره..

در مورد سوم هم به شما ربطی نداره

مودد چهارم هم به شما ربطی ندارع

مودد چهارم هم به شما ربطی ندارع

جرئت داشتی جلو نی نی یار میگفتی کاربری دست ۳ نفره پس زر زر نکن 

خودتو نزن به راه ریلکس بودن و نه من فشاری نیستم و فلان 

مورد هایی که عرض فرمودید ، خب یه چیز دروغ دارید میگید منم دارم به بقیه میفهمونم 

نگا کن از وقتی که کاربرا تاپیکاتو رو میخونن کس خاصی نمیاد تو تاپیکات پس

اولا احترام بزرگترها رو نگه دار 

دوما وقت مردمو نگیر 

اموزشگاه مانلی.تهران.ران مارس.بنده خودم مدریت اموزشگاه و مدرس ساز پیانو هستم.خوشحال میشم مهمونمون ب ...

بازم پیدا نشد 

اگه واقعا راس میگی پس چرا راجب بی پولی حرف میزنی ، در آمد دو شغلت خوبیه ، شغل دوم منظورم دبیری هست 🙂