hjahwhgsbs مدیر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2749 عنوان روز دختر | مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 52 پست امروز بود؟؟ خیلیا میگن.. از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹 1403/11/12 | 21:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2749 ما کاربرا در از جون بقیه هالو نیستیم میفهمیم کی راس میگه کی دروغ اصلا اگه هم دروغ بگم..راستو دروغش به شما ربطی نداره از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2749 جرئت داشتی جلو نی نی یار میگفتی کاربری دست ۳ نفره پس زر زر نکن خودتو نزن به راه ریلکس بودن و نه من ف ... به فهموندنت ادامه بده..موفق باشی🤣🤣🤣🤣🤣 از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2749 بازم پیدا نشد اگه واقعا راس میگی پس چرا راجب بی پولی حرف میزنی ، در آمد دو شغلت خوبیه ، شغل دوم منظو ... به شما ربطی نداره از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹
maridaa عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2127 به شما ربطی نداره نه حرف زدی پا حرفش واستا یا حرف نزن یا میزنی کامل بزن
maridaa عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2127 اصلا اگه هم دروغ بگم..راستو دروغش به شما ربطی نداره نه نشد دیگه ببین تو یه سایت عمومی وقت مردمو میگیری که حق الناسه پا خودت بعد یکی میاد یه چیزی میپرسه میگه به تو چه !! ما عین تو بیکار نیستیم
maridaa عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2127 نه نشد دیگه ببین تو یه سایت عمومی وقت مردمو میگیری که حق الناسه پا خودت بعد یکی میاد یه چیزی میپرسه ... اینو با لهجه اصفاهانی بوخون قشنگتره😁😂🤣
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2749 نه نشد دیگه ببین تو یه سایت عمومی وقت مردمو میگیری که حق الناسه پا خودت بعد یکی میاد یه چیزی میپرسه ... اگه بیکار نبودی پستامو ریپلای نمیکردی🤣🤣🤣🤣 از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2749 اینو با لهجه اصفاهانی بوخون قشنگتره😁😂🤣 نمیخوام حرفای تو همه جوره چرتو پرته🤣🤣🤣🤣🤣 از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2749 نه حرف زدی پا حرفش واستا یا حرف نزن یا میزنی کامل بزن مگه با سازمان بین الملل قرارداد بستم🤣🤣هیچکی اینقدر مثل تو بیکار نیست بگرده ببینه زندگی مردم چی شد از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹
maridaa عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2127 نمیخوام حرفای تو همه جوره چرتو پرته🤣🤣🤣🤣🤣 خو نخا😐 به یه ورم🤣🤣🤣
maridaa عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2127 اگه بیکار نبودی پستامو ریپلای نمیکردی🤣🤣🤣🤣 ببین من فقط خودمو نگفتم میلیون ها نفری که اینجان رو میگم
maridaa عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2127 مگه با سازمان بین الملل قرارداد بستم🤣🤣هیچکی اینقدر مثل تو بیکار نیست بگرده ببینه زندگی مردم چی شد به هر حال تو یه بچه ۱۴ ساله هستی از دغدغه هات مشخصه عقده تحصیل هم داری که همه رو میزنی دکترا کاملا تابلویی ، لو رفتی یارو 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 12328 تجربه ثابت کرده وقتی کسی تو سایت راست میگه حتما عکس و مدرک میذاره برای اثبات راستگوییش و اونایی که فیکن معمولا از اثبات خودشون طفره میرنبه طور کلی گفتم
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2749 به هر حال تو یه بچه ۱۴ ساله هستی از دغدغه هات مشخصه عقده تحصیل هم داری که همه رو میزنی دکترا کاملا ت ... به شما ربطی نداره از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2749 تجربه ثابت کرده وقتی کسی تو سایت راست میگه حتما عکس و مدرک میذاره برای اثبات راستگوییش و اونایی که ف ... من نیازی به اثبات خودم ندارم از یه جایی باید قبول کنی که بعَی آدما فقط تو //قلبت// میمونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️🩹