2777
2789
عنوان

بارداری

111 بازدید | 10 پست

بچه ها من ۳۱ هفتمه هفته ۲۶ و دو روز رفتم سونوگرافی دور سر بچه ۲۴ و شیش روز بود 

هفته ۲۸ و سه روز رفتم سونو دور سر جنین ۲۷ هفته و پنج روز بود دکتر خودم و سونو گرافی و بهداشت هیچی نگفتن گفتن خوبه ولی نگرانمم 

پس خوبه نگران نباش

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

معیارهای سونوگرافی دقیق دقیق نیست نگران نباشید اصلا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معیارهای سونوگرافی دقیق دقیق نیست نگران نباشید اصلا

سونو ک رفتم دستگاهش یکی بود فقط دکتراش فرق میکردن دکترممم هیچی نگفت که خطرناکه حالا میخواسته من استرس نکیرم نمیدونم .سونو دکترش پرسیدم گفت خوبه .عکس صورتشم بهم نشون داد کفت صورتشم عادیه 

سونو ک رفتم دستگاهش یکی بود فقط دکتراش فرق میکردن دکترممم هیچی نگفت که خطرناکه حالا میخواسته من استر ...

اصلا نگران نباشید یک خانم بود اینجا به خاطر یک میلی متر اینقدر حرص می‌خورد سری بعد رفت مشکلی نبود اصلا وزن و اینا سونو دقیق نیست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اصلا نگران نباشید یک خانم بود اینجا به خاطر یک میلی متر اینقدر حرص می‌خورد سری بعد رفت مشکلی نبود اص ...

خدا کنه اخه من ۱۸ هعته اکی بود .۲۲ هفته پنج روزی بیشتر بود ۲۶ هفته ۱۰ روز ۲۸ هفته پنج روز نگرانم 

خدا کنه اخه من ۱۸ هعته اکی بود .۲۲ هفته پنج روزی بیشتر بود ۲۶ هفته ۱۰ روز ۲۸ هفته پنج روز نگرانم

اصلا تقریبی هست نگران نباشید ۵ روز چیزی نیست اصلا

اخه ی بار نه این از ۲۲ و ۲۶ و ۲۸ اینجوری باشه دکترمم میگ نرماله

سلام عزیزم تو یه تاپیک دیگه ات دیدم نوشتی سنگ صفرا داری و نمیخوای عمل کنی ولی اقدام به بارداری میخوای داشته باشی

خواستم بدونم سنگ رو چکار کردی؟ قبل حاملگی عمل کردی یا نه؟ اذیت شدی یا نه؟

من هم دارم و تصمیم به حاملگی دارم ولی دوست ندارم عمل کنم هیچ علائمی هم ندارم ممنون میشم جوابم رو بدی

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز