2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر مذهبی

668 بازدید | 49 پست

سلام دوستان. 

راهنمایی میخوام و نظر و تجربه هاتون‌ .حقیقتا تا این سن خواستگار داشتم ولی خب به دلم نبودن . من 

خودم نماز و روزه دعاها رو انجام میدم به قولی واجبات انجام میدم‌

اما با مانتو و حجاب معمولی ام.  آقا پسری خواستگاریم اومدن که مذهبی هستن و تاکید بر چادر و جشن عروسی مذهبی  داشتن .‌از لحاظ ظاهر و خانواده عالی ان و منعطف هستن.  و خب همونی هستن که میخوام 

با مخالفت من قبول کردن چادر نپوشم و مراسم عروسی رو بگیرن. نمی دونم تا چه حد روی حرفشون هستن یا نه؟ 

اما مسئله ای که هست و میخوام کمکم کنید 

من کارمندم و ایشون شغلشون آزاد هست

و از لحاظ تحصیلات من دانشجوی دکترا هستم ایشون دیپلم

مسئله دوم مذهبی بودن ایشون فقط به انجام واجبات نیست ، خیلی فراتر از اینها هستن.

به نظرتون با این شرایط جامعه و نبود اعتماد بهم مورد خوبیه برای من یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دقت کن...زیاد رفت و آمد کن

اون روز قرار گذاشتیم( بی خبر از خانواده) یعنی گفتیم بیشتر همو بشناسیم ، برای من گل آورده بود و خب از لحاظ عاطفی واقعا حس خوبی گرفتم 

اون روز قرار گذاشتیم( بی خبر از خانواده) یعنی گفتیم بیشتر همو بشناسیم ، برای من گل آورده بود و خب از ...

احساسی نباش. عاقلانه تصمیم بگیر و ارزیابی کن..

ازدواج یگ روز و یک سال نیست..

بحث یک عمر زندگیه و پای بچه وسطه..

خوب دقت کن قشنگم 🦋

اگه فکر می کنی آدمی نیست که از مواضعش کوتاه بیاد(که ۹۹ درصد موارد همینه) خودتو بدبخت نکن میری تو جهن ...

از لحاظ مذهبی بودن ، مثلا گفته بود من عکس فلان آیت الله رو میزارم توی اتاقم منم گفتم دوست ندارم در آینده این عکسها توی اتاق باشه و خب با صحبت قبول کرد مثلا جای دیگه اتاق بزاره و یا عکس کوچیک تر توی کتابخونه باشه 

خودت باید  متوجه بشی تایم اشنایی رو بیشتر کن   دوره قرن بوق تیست ک سریع عقد کنید  

اشتباهات ما نثل فسیل رو خواهشا تکرار نکنین  

چند جلسه باهاش برو بیرون  خودت کمی سبک سنگین کن  

یه نفر سومی هم باهاتون باشه حالا ک خدا نکرده مثلا حرف و حدیث  در نیاد 😕

من مذهبی  بودم  و خواستگارم ک الان شوهرمه   ردز خواستگاری خواهراش هنه چادر و محجبه و  سرش پایین و ادای مذهبیار در اورد  و خلاصه   ب هدفش رسید    ۳ روز بعد عقد خواهر شوهرم گفت فقط بخاطر شما  چادر پوشیدیم ما مانتویی و راحتیم  تازه داداشمم زن ب روز دوست داره در حریان باش 🥴

اینا ۴ ساااال  خواستگار بودن ها  از ترم اول تا اخر 🙂

یعنی  احمق بودم با اینا ادامه دادم ب همه چیم گیر میدا ن حتی تایم نمازم  

حتی مدل فیلمهای ک میدیدم  مثلا من بدون صحنه دان میکردم اونا زبان اصلی با زیرنویس و  مسخرم میکردن   خیییلی اذیت شدم  کاش عقد جدا میشدم  ای کاااااش ۰۰۰ تفاوت فرهنگی و اخلاقی  و همه چی من یکی رو ک نابود کرد