2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 49 پست
عزیزم من همسرم مذهبین البته خودمم هستما ولی واقعا فوق العادن به نظرم اگر مذهبی واقعی باشن نه مذهبی ن ...

حس می‌کنم این مدت که باهم در ارتباط هستیم برای آشناییت،  یه حس وابستگی بنده خدا داره نمی دونم ولی خب برای قرار اول که رفتم بیرون باهاشون با محبت بودن 

خودم در حد نماز و روزه ام ولی ایشون خب در حد اینکه تذکر بدن به خانوم های بد حجاب هم هستن و یا عکس های آیت الله ها توی اتاق . 

عزیزم آدم مذهبی اگه مذهبی واقعی باشه واقعا زندگی باهاش بهشته ولی اگه مذهبی نما باشه خیلی سخت میشه چون یه جاهایی از دین رو میگیرن یه جاهاییشو ول می کنن یه جاهایی سخت گیری های الکی می کنن یه جاهایی وا میدن

باید بررسی کنید ببینید چجوریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شبتون دل انگیز و با آرامش ،همسر نباید بگیم مذهبی ،چون مذهبی شامل همه ی دین‌ها میشه مثل مسیحی و ...

بله درسته. دلیل دو دل شدن هم همینه. واقعا موندم چیکار کنم 

حس می‌کنم این مدت که باهم در ارتباط هستیم برای آشناییت، یه حس وابستگی بنده خدا داره نمی دونم ولی خب ...

این فکر کن به ناموس مردم تذکر میده، با ناموس خودش چه می کنه!

من آدم مذهبی درست حسابی می شناسم با زن کم حجاب در رفت و آمدن، اصلا اجازه نمیده به خودش حرفی بزنه بهشون

این رفتار یک وقاحت و هیزی خاصی میخواد به نظر من

عزیزم شما باید چند وقت به طور کامل از ایشون شناخت پیدا بکنید و عجولانه تصمیم نگیرید 

اما اگر واقعاً مذهبی باشند خیلی عالیه ، چون اکثر ادمهای مذهبی خیلی اهل خانواده و محبت به همسر هستند و نسبت به همسرانشون متعهد هستند  و در زندگی با این افراد واقعا انسان احساس نزدیکی به خدا داره و به عاقبت بخیری دنیا و آخرت می رسید 

البته خیلی مهمه که شما هم ظرفیت پذیرش این مدل زندگی رو داشته باشید