2821
2789
عنوان

نظافت شخصی😰😰😰

1664 بازدید | 30 پست

کیا دورشون آدمی هست که اصلا نظافتو رعایت نمیکنه و خیلی حال به هم زنه؟؟؟😩😩😩😩

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه منظورتون عرقه من کسی و میشناسم .ولی اون بنده خدا هر روز حموم میره ولی بدنش زود عرق میکنه حتی تو سرما

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

اوق یادم ننداز ... رفتم دکتر ...یارو دستش تا آرنج تو دماغش بود ....تو اون شلوغی آخه لامصب جاش بود اونجا.... کاغذ نوبت  دادم دستش همش تو فکر بودم چجوری بگیرم ازش 🤕🤕🤕🤕🤕🤕 ی دستکش داشتم تو.کیفم.کردم دستم کاغذو گرفتم دادم دست دکتر 😂😂

❤من و تو دیگه تنها نیستیم چون که 🌸 خدا با ما نشسته چای مینوشه ❤

منم يكيو ميشناسم، خانم، مجرده

شده تا ده روز حموم نره

خونشون ك برم از بوي عرق، تهوع ميگيرم

بارها هم ب روش اوردن

ولي خب

كو فهم و شعور

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

من یکیو میشناسم بوی راسو میده  

شدیدا هم بددل و حساسه رو شوهرش ، میگه تو خونه همیشه لختی میپوشم همیشه با آرایشم  و دمپایی لژ دار میپوشم موقع راه رفتن با قر راه میرم خلاصه که چشم و دل شوهرم سیره ... چند بار تا نوک زبونم اومده بگم گوش و حلق و بینی شم سیره احتمالا از بوی گندت 😷

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
وا چه ربطی داره؟ خوشش نمیاد  طلاق بده شکر اضافه چرا میخوره؟

والا اگه اینجوری باشه منم باس به شوهرم خیانت کنم دیگه.... طفلی هرروز میره حموم ولی چون چاقه پر عرقه

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

خواهرزاده های شوهرم😩 دخترن نوجوونن،اصلا رعایت نمیکنن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

من یکیو میشناسم بوی راسو میده   شدیدا هم بددل و حساسه رو شوهرش ، میگه تو خونه همیشه لختی میپوش ...

😐 جدی چرا بهش نمیگی شاید بنده خدا نمیدونه

منم يكيو ميشناسم، خانم، مجرده شده تا ده روز حموم نره     خونشون ك برم از بوي عرق، ...

شوخی میکنی😰😰😰😰

تو مترو . خیلی بو میاد مخصوصن شلوغیاا

طرف معلومه  زیر بغلشو سه ماهه شیو نکرده

دستشونم میگیرن به میله اه اه اه😷

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...