2777
2789
هزینه اشتراک یه ماهش میشه مثلا سه قسمت هی باید پول بدی که سه قسمت ببینی...والا من خودم سریال های نما ...

سآیت تلویبیون که نه حق اشتراک داره ونه نیاز به استفاده ه از اینترنت ایرانسلی هست یک سریال نمایش خانگی را گذاشته بود که البته اونم مال یک پلتفرم غیرمعمول بود وخیلی شاید سریالش موفق نبود وکلا هم فکر کنم تلویلیون سریالهای خانگی پلتفرمهای غیر معروف را بگذاره والبته چندماه پیشم شنیدم که د حال مذاکره اند که یک سری از سریال های خانگی را از تلویزیون پخش کنند ولی بعید میدونم چ اقعا سریالهای خانگی اصلا قابل پخش از تلویزیون نیستند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من که نمیتونم زیاد دانلود کنم با اینکه اینترنت دائمی هست...

خب با اینترنت دائمی می تونید مثلا بعدچندماه یک جا تو یگ ماه برید حق اشتراک یکپلتفرم  ا بگیرید که مثلا ماهی دوتا سریال داره که مثلا بعد پنج ماه چهل قسمت با پولی یک ماه میدی چهار یا هشت قسمت دانلود میکنی بتونی دانلود کنی ولی اینم فقط برای یک پلتفرم میشه ولی فکر کنم شایدم همون  ایرانسلی بگیره ارزون تر باشه چون با اینترنت دائمی هم باید حق اشتراک بدی هم اینترنت مصرف کنی حالا اگه بقیه هم مثل فیلیمو بود چون‌انواع داشت که مثلا یک فیلم دراندازه های مختلف پخش بشه مثلا یک سریال راهن بایک فرمتمبشه باشصت مگابایت دید یا بیشتر کم مصرف نی شد اما تو پلتفرمهای دیگه این امکان نیست وهرقسمت سریال چهارصد پونصد مگابایت نت می بره.

آره مخصوصا آبان که اولش با پوکر بازی شروع میشه

اسم سریالم اول پوکر بود یک سریالم به همین اسم قبلا قرار بود با همین اسم‌البته با یک تهیه کننده دیگه قرار بود ساخته بشه نمی دونم همونه یا سریال دیگست چون اونم تهیه کنندش خیلی تلاش کرد تو تلویزیون بسازتش اما نشد الیته فکر کنم به خاطر کمبود بودیست

خلاصه که اینم شده نونودونی جدید یه عده .گرونی حق اشتراک این پلتفرمها به خاطر گرون سرسام آور وهرروزه دستمزد سلبریتی هایی هست که ادعای کنار مردم بودن را می‌کنند اما حاضر نیستند به خاطر همین مردم دستمزد کم بگیرند بیاند تلویزیون تانردم هزینه نکنند یا تو همون پلتفرمها حداقل یک ذره کمتر بشه دستمزدشان که اون پلتفرمها هم مجبور نشند این قدر هزینه را ببرند بالا.هرروز یک عده پولدار ویک عده فقیر تر میشمد وهرروز با این دستمزد بازیگرا این همه فاصله طبقاتی پیداکنند.الان لیلا حاتمی برایفیلمهای سینمایی که فقط یک ماه کارهست ده الی دوازده میلیارد میگیره خب معلومه این بازیگر را نمیشه حتی تو سریالهای خانگی هم استفاده وماهانه فقط این قدر به یک بازیگر بدی بیشتر هزینه سریال برای یک بازیگر میشه همینه که حتی تو  نمایش خانگی هم حضورش کمه یا حتی یکبار عطاران را شنیدم که ۳۵ میلیارد برای یک کار سینمایی گرفته.

حالامن یک وقتایی برام اینترنت رایگان میاد تو ایران سل من اون طوری دانلود رایگان ایرانسلی می کنم اما اونم وقتی بیست درصدش مونده یکهو از حسابم کم میکنه بعضی وقتها.

خب با اینترنت دائمی می تونید مثلا بعدچندماه یک جا تو یگ ماه برید حق اشتراک یکپلتفرم ا بگیرید که مثل ...

خب همون ایرانسلم کنده برای من...همشم حجم استفاده میشه یه سریال بخوای دانلود کنی ببینی...اینترنت دائمم که آدم زورش میاد مخصوصا الان که گرون شده

خب همون ایرانسلم کنده برای من...همشم حجم استفاده میشه یه سریال بخوای دانلود کنی ببینی...اینترنت دائم ...

من دیروز پیروز هرچی داشتم باخودم‌حساب کتاب میگردم‌کخ ببینم‌اگر با اینترنت دائمی اشتراک بگیرم یا اشتراک نگیرم‌وعلاوه باینترتیب دائم به بسته ایرانسلی برای دانلود فیلم فقط بگیرم کدوم به صرفه تره به هیچ نتجه لی ترسدم بعنی هرطور حساب میکنم به صرفه نیست.