2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزیزم خیلی معذرت میخام خاهر🥺

میشه بیاید تاپیک آخرم خیلی نگرانم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

اره اینم هست پلتفرم های زیادی هست اشتراکشون پایینه همه سریالها رو هم می زارن مثل تلویبیون

البته بعصیاهم مثل همتامموی همرو رایگان می‌گذاره که خب اونم‌درست نیست آخرش با این وضع ورشکست میشند چون کسی یا نمیبینه یا مجبوره غیرقانونی ببینه یا اصلا این فیلم‌ها به درد پولدارها میخوره اصلا کسی که تو مناطق محروم واینا نگاه میکنه این سریالها را چه تشابه بین اینا با زندگی خودش میبینه کجا دغدغه فقط چون از این‌زندگی ندیدند فقط براشون جذابه همین آخرشم باین وضع ورشکست می شند یا مجبورند  برند.سینما یا تلویزیون.

اره اینم هست پلتفرم های زیادی هست اشتراکشون پایینه همه سریالها رو هم می زارن مثل تلویبیون

تازه یک سری از این پلتفرمها که می گید همه را یک‌جا می‌گذارند با اشتراک کمتر دیدم‌منتها خیلی وقتها همزمان با پخش می‌گذارند که من خب من نمی دونم‌آیا درسته  که همزمان بازپخش از پلتفرم اصلی یک پلتفرم‌دیگه می‌گذاشت یانه

؟

یا اینکه تو شبکه ماهواره ای مثل تی وی 8 ببینی که بصرفه تره

اولت که ما ماهواره نداریم بعدم فکر میکنم‌اونم یک جور دزدی باشه بعدم اینکه با این که خودمم قبلا دیدم‌ساینهایی که همه سریالهای درحال پخش خانگی را دادندبا اشتراک کمتر اما اسماشون را یادم رفته الان سرچ کردم‌اکثرساینهای فبلم وسریال که همه دارند.این اشتراک ندارند بلکه هرقسما سریال هزینه جداگانه داره که اون طوری گرون تر نیاد یعنی هزینه اشتراکی که میشه باهاش چند سریال دید تو‌این سابنها کلش بابت یک سریال تموم‌میشه

یا اینکه تو شبکه ماهواره ای مثل تی وی 8 ببینی که بصرفه تره

فگر کنم.من همون سریال های تلویزیون  را ببینم بهتره خخخخخ.فوقش این سریالهاراهم میگدارم بعد ده بیست سال که گذشت اون موقع رایگان دانلود میکنم دیگه فکر نکنم بعد ده بیست سال اشکالی داسته باشه رایگان ببینم خخخخ

اولت که ما ماهواره نداریم بعدم فکر میکنم‌اونم یک جور دزدی باشه بعدم اینکه با این که خودمم قبلا دیدم‌ ...

هزینه اشتراک یه ماهش میشه مثلا سه قسمت هی باید پول بدی که سه قسمت ببینی...والا من خودم سریال های نمایش خانگی رو نمی بینم ماهواره هم گذاشت پولشم ندارم بدم اشتراک...اینترنتم هزینش بالاس

هزینه اشتراک یه ماهش میشه مثلا سه قسمت هی باید پول بدی که سه قسمت ببینی...والا من خودم سریال های نما ...

بله البته سه قسمت گه نه چهار قسمت آخه من میگم حتی به ظاهر با داملود رایگان ایرانسلی عم نمیشه همه اینازا دید مگه با خرید مثلا یک ماه بسته اینترنت ایرانسل چقدر فیلم نیشه دید من خودم یک بسته ای را حساب کردم ماهی نهایت هشتاد قسمت سریال میشه از روبیکا دانلود کرد تازه اگر نخوای با اون بسته اینترنتی به غیر فیلم چیز دیگه ای ببینی من هنوز خیلی از سریالهای این سه تا پلتفرم معروف راندیدم‌حالا من باز اینترنت دائمی مرسرعتم دارمارالانی بخوام ایرانسل رافقط بر ای فیلم دیدن بگیرم ولی بعضیا برای استفاده های دیگشونم از همین اینترنت ایرانسل استفاده می‌کنند.