2777
2789
چند تا بیاد بعد میبینم

ببین حالشو ببر شخصیتش مثل شخصیت قباده اینحا هم شهاب حسینی بازی میکنه یه ادم پولدار خفن ولی اینجا بسیار باهوش امین حیایی هم هست

ببین حالشو ببر شخصیتش مثل شخصیت قباده اینحا هم شهاب حسینی بازی میکنه یه ادم پولدار خفن ولی اینجا بسی ...

من شب تا صبح میشینم کلشو نگاه میکنم 

حوصله ندارم صبر کنم هر هفنه بیاد 

لایک نکنید😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شب تا صبح میشینم کلشو نگاه میکنم حوصله ندارم صبر کنم هر هفنه بیاد

مثل خودمی.منم زخم کاری رو ندیدم تا تموم بشه.ولی این سریال رو نتونستم نبینم چون خیلی خفنه

ولی ا‌ونایی که اونجا تو سایتش نظر گذاشتند خیلی گله از هزینه بالای اشتراک داشتند اینکه هم فلاندر اینجا بدم فلان قدرنماکا وفیلبمو وسیما نت .خب نظرمن این جوری ورشکست می شند مروم چقدر مگه دارندکه خرج این همه پلتفرم که هرروز عین قارچ سر در میارند مگر اینکه مثلا بری از یک سایتی مثل روبیکا جا دانلود کنیم اونم اگر این پلتفرمها همین طور قارچ گونه رشد کنه از همین سریال چقدرمیشه با دانلود ایرانسلی دید آخه روبیکاهم کلی نت می خورهیابابد اصلا نبینی یا غیرقانونی دانلود کنی .مگر اینکه حداقل بعضی از سریالها  ا پلتفرمها اشتراکی بسازند که برای همشون پول ندیم.

ولی شهزاد نامزد فرهاد بود به نامردی زن قبادش کردن

نخیر جدا شده بودن بعد قباد عاشقش شد درضمن چ نامردی 😑بمنچه حق قباد بود فرهاد بی لیاقت بود یه بزدل 😅

ولی ا‌ونایی که اونجا تو سایتش نظر گذاشتند خیلی گله از هزینه بالای اشتراک داشتند اینکه هم فلاندر اینج ...

اره اینم هست پلتفرم های زیادی هست اشتراکشون پایینه همه سریالها رو هم می زارن مثل تلویبیون

اره اینم هست پلتفرم های زیادی هست اشتراکشون پایینه همه سریالها رو هم می زارن مثل تلویبیون

تلوینسون کخ اصلا هزینه اشتراک حتی لازم نیست که اینترنتی ایرانسلی باشه اصلا میشه با اینترنت نمی دونم چی میگند پرسرعت باچی هم‌میشه دید منظورم وای مال خ نه هست دید