سانیار۶۵۴ مدیر عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 204 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 30 پست سلام فردا موعد پری هس تخمدانم درد میکنه تب دارم پریودام منظمه ولی تا حالا روز قبل پریود تخمدانم درد نمیکرد علت چیه 1396/10/09 | 22:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانیار۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 204 وای بخدا اگه بدونی چقد بی بی حروم کردم الکی .بزا از موعدت رد شه.من از چهار روز پیش تا الان ک ی روز ق ... چنوقت از موعد پری گذشته
missuniq عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 353 من ک سینه هام خیییییلی درد میکنه یک هفتس ایول خوشبحالت .منم درد دارم ولی حس میکنم دردش کمه.سوتینمو ک در میارم شبا یکم راه میرم سینم سنگینه بغلشم فشار میدم ی کوچولو درد داره .ولی پیش خودم میگم بایست خیلی درد میکرد 😟 خدایا ابوالفضلمو👦 بزار تو دلم ❤
missuniq عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 353 چنوقت از موعد پری گذشته فردا موعدمه خدایا ابوالفضلمو👦 بزار تو دلم ❤
missuniq عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 353 سینه درد دارم ولی همیشه داشتم زیادی هم تشنمه😥😣😣 من بدبخت ک سرما بدی خوردم درجه حرارت بدنم بخاطر اونه که بالاس امید ندارم زیاد میگم اگه باردار بودم باید از قبل نشون میداد .نمیدونم ی دلمم میگه نا امید نباشم خدایا ابوالفضلمو👦 بزار تو دلم ❤
سانیار۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 204 من بدبخت ک سرما بدی خوردم درجه حرارت بدنم بخاطر اونه که بالاس امید ندارم زیاد میگم اگه باردار بودم ب ... منم دمای بدنم بالاس تشنگی زیاد دارم تشنگی ربطی ب حاملگی نداره گاوم میزاید میدانم😭😭😭😭
missuniq عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 353 منم دمای بدنم بالاس تشنگی زیاد دارم تشنگی ربطی ب حاملگی نداره گاوم میزاید میدانم😭😭😭😭 والا حاملگی هزا رو یک نشونه داره ممکنه هم از اون باشه .من ک حلقم خشکه و تب دارم ولی از سرماخوردگیمه.بنظرم سینه درد مهمترین علامتشه خدایا ابوالفضلمو👦 بزار تو دلم ❤
سانیار۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 204 والا حاملگی هزا رو یک نشونه داره ممکنه هم از اون باشه .من ک حلقم خشکه و تب دارم ولی از سرماخوردگیمه. ... سینه درد و همیشه خدا دارم😅
missuniq عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 353 سینه درد و همیشه خدا دارم😅 منم قاطی کردم والا نمیدونم ای درد همیشگیه یا بیشتر شده .میگم سیکلت چن روزس؟ میدونی کی تخمک گذاریت بوده؟ خدایا ابوالفضلمو👦 بزار تو دلم ❤
آینیس عضویت: 1394/02/23 تعداد پست: 8988 ایول خوشبحالت .منم درد دارم ولی حس میکنم دردش کمه.سوتینمو ک در میارم شبا یکم راه میرم سینم سنگینه بغ ... منم سینه دردم دقیقا مثل شماست، از بغل دستم میخوره درد ميگيره پس فردا موعدمه درد پری هم دارم 😭😭😭
سانیار۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 204 منم قاطی کردم والا نمیدونم ای درد همیشگیه یا بیشتر شده .میگم سیکلت چن روزس؟ میدونی کی تخمک گذاریت بو ... درست روز تخمکگذاری ی اقدام کردم بعد تخمدانم تیر کشید ۲۸ روزس
آینیس عضویت: 1394/02/23 تعداد پست: 8988 من امروز 28 امه پریمه، قبل اقدام پری هام 28 روزه بود، اما بعد اقدام بهم ریخت، ماه پیش 30 روزه شد
missuniq عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 353 درست روز تخمکگذاری ی اقدام کردم بعد تخمدانم تیر کشید ۲۸ روزس من ۲۳ روزس تخمک گذاریمم دقیق نفهمیدم کی بود کیتا گیجم کردن .ولی برا شما فک کنم خوبه بی بی بزنی مشخصه ها خدایا ابوالفضلمو👦 بزار تو دلم ❤
missuniq عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 353 آینیس ریپلای نمیشه رو پستت منم سینه درد دارم ولی قابل تحمله در حدی نیس ک جیغ بکشم😣حتما باید خییییلییی درد کنه؟🤔 خدایا ابوالفضلمو👦 بزار تو دلم ❤
دختر_بلا1 عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 1611 منم دو روز عقب انداختم بی بی زدم منفی بودمیترسم برم آز بدم اونم منفی باشهکمردرد خفیفی هم دارم من تکیه به دیوار تو کردم؛ عجب حس قشنگی...
سانیار۶۵۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 204 منم دو روز عقب انداختم بی بی زدم منفی بود میترسم برم آز بدم اونم منفی باشه کمردرد خفیفی هم دارم خدایا بر بندگان بدبخت و بیچاره ات رحم کن😥