2777
2789

سلام خانوما من یدونه ازین زودپزای قابلمه ای دارم شاید5بار اولی که استفاده کردم خوب بود و زود میپخت ولی الان یه مدته از پیچ تنظیم فشارش که روی درش هست تمام بخار غذا بیرون میاد.یکبارم دادمش تعمییر ولی بی فایده بود.چکارش کنم اخه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم اینجوری بود،دقیق نگا کردم دیدم واشرش پاره شده..

نه واشرش سالمه اخه روی هم10بارم استفاده نکردم

اونجا که بردم درست کنه همه چیزشو چک کرد فنرشم عوض کرد ولی خب بازم نشد.

نه واشرش سالمه اخه روی هم10بارم استفاده نکردم اونجا که بردم درست کنه همه چیزشو چک کرد فنرشم عوض کرد ...

نمیدونم چی بگم عزیزم..

من استفاده میکردم ولی واشرش رونمیدونم دیگه کجا پیدامیشه..

نه واشرش سالمه اخه روی هم10بارم استفاده نکردم اونجا که بردم درست کنه همه چیزشو چک کرد فنرشم عوض کرد ...

اون پیچ تنظیم جدا میشه؟

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

واسه منم اینجوری شد دادم تعمیر، یکی از این پیچای روی درش خراب شده بود عوضش کرد.

حالا یک بار درشو با آب جوش بشور مخصوصا سوراخایی که رو درشه رو آب جوش بریز توشون شاید جرم گرفته

الحمدالله❤
واسه منم اینجوری شد دادم تعمیر، یکی از این پیچای روی درش خراب شده بود عوضش کرد. حالا یک بار درشو با ...

امیدوارم باشه عزیزم ممنون ازت

سلام عزیزم زودپز منم همچین مشکلی داره اما نمیدونم کجا بدم تعمیرشما کجا دادی چه مغآزه ای زودپز تعمیر میکنه؟

محتاجم به دعا
سلام عزیزم زودپز منم همچین مشکلی داره اما نمیدونم کجا بدم تعمیرشما کجا دادی چه مغآزه ای زودپز تعمیر ...

والا من هنوز نرفتم تعمییر 

چون یدونه دیگه دارم.

ولی شیراز تو خیابون طالقانی سر خیابان پارکینگ کنار اداره دارایی تعمیر انجام میدن.کارشونم عالبه