2777
2789
عزیزم هر دعایی ک دیدی اسم خدا روش ننوشته شده و اینک مثلا اسم شما نوشته شده ببر تو حیاط خونه یا دستشو ...

واقعا اینکار جواب میده اعصابم خورد شده دیگه شوهرم همش مریضه یک سره دکتر هست افسردگی گرفته سرد شده باهام همش بیکاره پول ندارین دائم دعوا داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارع شنیدم زیر ۵۰ تومن نمیگیرن،یعنی اگه کاربلد باشه طلسمش حتما میشه؟

عزیز کار بلد باشه باطل میشه دوستم باطل کرد اما ۵۰ چخبره خیلی خیلی کمتر داد صبی هم بود طرف 

اقایون درخواست ندن که فحش نوش جان میکنن 

دکه کلاهبرداری هس 

خانما تا یه مشکلی پیش میاد و یه حاجتی دارن خدارو ول میکنن سریع میرن سراغ دعا نویس امان از جهل مردم 

البته همه اینجوری نیستن بعضی از خانما 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را.... 

واقعا اینکار جواب میده اعصابم خورد شده دیگه شوهرم همش مریضه یک سره دکتر هست افسردگی گرفته سرد شده با ...

برا باطل شدن سحر اگ باشه اره چون نجس میشه ولی باید دقت کنی اسم خدا یا سوره روش نباشه انشالله ک حالش خوب میشه همیشه تو خونه صوت قرآن بزار خیلی جواب میده برای برکت خونتون

دکه کلاهبرداری هس خانما تا یه مشکلی پیش میاد و یه حاجتی دارن خدارو ول میکنن سریع میرن سراغ دعا نویس ...

من برا طرفم یکی طلسم صبی گرفته متاسفانه واقعیت داره

کاربری دست دونفره...
خدا کنه اثر کنه دیگه درمونده شدم با کارای جاریمو برادرشوهرم

نگران نباش عزیزم حتی قویترین طلسما با نمازشب باطل میشه انقدر بخون تا اثرات باطل شدن و ب چشم ببینی دوماه سه ماه هرچثدر ک میتونی ...دنبال باطل کردن نرو ک بدتر یچیزی بهت میدن ک زندگیتو داغون میکنن بزار اونا هی برن دعا بگیرن مطمئن باش اثرات منفیش دامن خودشونو میگیره...تو فقط و فقط نمازشب بخون 

نگران نباش عزیزم حتی قویترین طلسما با نمازشب باطل میشه انقدر بخون تا اثرات باطل شدن و ب چشم ببینی دو ...

خب وقتی برا یکی گرفتن ما بخوایم باطل کنیم که به نیابت نمیشه خوند

کاربری دست دونفره...
برا باطل شدن سحر اگ باشه اره چون نجس میشه ولی باید دقت کنی اسم خدا یا سوره روش نباشه انشالله ک حالش ...

سوره میزارم انگار ی چیز اذیتش میکنه تو خونمون همش صدا میاد قصد ترسوندن ندارم ولی کاملا واضح هست ک چیزی تو خونمون وقتی میایم پاینن خونه مادرشوهرم صدای دویدن پا میاد خود ب خود وسیله ها میفتن میشکنن درصورتی ک صب تاشب فقط تو خونه دو طبقه من و مادرشوهرم هستیم شب تا صب همسرم همش بیداره احساس خفگی داره

من برا طرفم یکی طلسم صبی گرفته متاسفانه واقعیت داره

همش الکیه شما به خودت تلقیق کن الان سردرد میگیری احساس میکنی سردرد گرفتی 

اینا همش تلقین هست و واقعیت نداره همش خرافاته

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را....