2777
2789
عنوان

شما باشید میرید

250 بازدید | 28 پست

من روستام و اینجا تقریبا هیچ فرصت شغلیی نداره

اگه هم باشه ساعات کاری بالا و حقوق کم

مشکل اومد و رفت هم دارم

الان یه کار پیدا کردم

فروشندگی ، ۱ شیفت ولی حقوقش خیلی کمه

من به شدت از همه لحاظ نیاز دارم که برم سرکار

حقوقش ۲ تومنه و در خوشبینانه ترین حالت ۵۰۰ تومنش رو باید بدم به کرایه رفت و برگشتم

از طرفیم دیگه پوسیدم تو خونه 

تو این روستای بی امکانات گیر افتادم نمیدونم چیکار کنم

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱 اکانت موقتا دست ۳ نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تنوع و اگاهی بیشتر اره چون بهتر میتونیودنبال شغل بهتر بگردی

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

ازهیچ بهترع

آخه هیچی نمیشه که...

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱 اکانت موقتا دست ۳ نفره

اگه فقط برای سرگرمی میخوای چرا که نه به هر حال یه میلیون از هیچی بهتره که

سرگرمی که آره ولی حقوقشم مهمه برام میخوام به یه درامدی برسم

ببین نمیتونی یه لاین از ارایشگری رو یادبگیری و همونجا انجام بدی؟ موقعیت چجوریه؟؟ بنطرت مشتری هست برای این مدل کارا(چون ارایشگری معمولا هیچوقت بدون درامد نیست)

اگه این جور نشد 

میتونی یه مدت بری سره اون کاری ک گفتی، حواست هم ب قراردادهاش باشه و چک و سفته و اینا نده

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

چند ساعته یه شیفتش ؟ اگ کارش راحته واسه شروع بد نیست واست تجربه هم میشه یه مدت برو بعد اگ دیدی سخته ...

۵ . شیش ساعتی میشه

کارش که نه فک نکنم سختیی داشته باشه