2777
2789

چقدر دوست پسرتون درمورد مسائل جنسی باهاتون حرف میزنه حالا شوخی یاجدی ؟ چقدرازتون توقع روابط رو داره اصلا ازتون درخواست میکنه ؟ازکجا بفهمیم طرف مارو واقعا برای ازدواج میخواد یاهوس؟

یکم رو بدی از خداشه بزنه جاده خاکی اولشم محض امتحان میره جاده خاکی ببینه پایه ای خوش خوشانش بشه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه نخواد زحمت بکشه اول تشریف بیاره رسمی کنه بعد

خوب اگه همون اولش بیادخواستگاری چطوری آشنا بشیم اینایی که چندسال دوست هستن بعد میرن خواستگاری چجوری پیش میرن یعنی رابطه دارن 

هر نوع رابطه ای با دوست پسر آخر و عاقبت خوشی نداره 

اگه درخواست رابطه کرد بهش بگید تشریف بیار خواستگاری اگه خانواده تایید کردن و ازدواج کردیم اون وقت رابطه خواهیم داشت 

این رو که بگید ۹۵ درصدشون فحشتون میدن و بلاکتون میکنن

عحب!

همشون تهش همون توقع رو دارن یکی زود رو میکنه یکی ام گرگ صبوره

پس چیکارکنیم ازدواج سنتی هم که بدتر ازهمه است من تجربه داشتم جداشدم چطوری آشنا بشیم اکه اولش بیادخواستگاری که نمیشه شناخت 

خوب اگه همون اولش بیادخواستگاری چطوری آشنا بشیم اینایی که چندسال دوست هستن بعد میرن خواستگاری چجوری ...

در ضمن از نظر من کسی کسی رو بخواد دست دست نمیکنه خیلی مشتاقه زودتر تموم کنه از بین اینایی که گفتین چندسااال شاید ۵ درصد سرانجام بگیره کات میکنن

یه دختر خوب😂😍
هر نوع رابطه ای با دوست پسر آخر و عاقبت خوشی نداره اگه درخواست رابطه کرد بهش بگید تشریف بیار خواستگا ...

خوب منم گفتم بهش گفت به مامانم میگم زنگ بزنه بعدش دیگه خیالت راحت بشه که من برای ازدواج میخوامت موندم چیکارکنم 

پس چیکارکنیم ازدواج سنتی هم که بدتر ازهمه است من تجربه داشتم جداشدم چطوری آشنا بشیم اکه اولش بیادخوا ...

دیگ باید بپیچونیش هی.تا بمونه طرف مستقیم بگی نه میذاره میره

.من خودمم سینگلم حوصلشو ندارم .۲۷ سالمه.قبلا رل میزدم همینارو میخواستن.

با افتخار *معلم*