2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی فرق داره با دامادمون

588 بازدید | 37 پست

دامادمون وقتی میاد خونه ما هممونو بغل میکنه میگه میخنده پر شور و نشاط 

اما شوهر من درونگراست در حد سلام علیک و احوالپرسی دیگه ساکت  میشینه 

دیروز مامانم دلش گرفته بود گریه میکرد از سختی های گذشتش 

اگه دامادمون اینجا بود بغلش میکرد باهاش حرف میزد دلداریش میداد 

اما  شوهر من وقتی دید مامانم گریه میکنه اینجوری نگاش کرد 👈🏻😳

هیچی نگفت نه بغلش کرد نه چیزی فقط مثل بز نگاه میکرد و با سوییچش بازی کرد

صبح رفتم پیشش بهش گفتم چرا مامانمو بغل نکردی وقتی حالش خوب نبود! 

گفت مگع باید بغل میکردم😑😑

جلسه مشاوره داریم دعا کنید

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

اگه دومادتون مارو بغل نمیکنه ی کامنت بذاریم

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما مشاوره برید ،شما مشاور لازمی

چرا؟ واقعا نتونست مامانمو یکم دلداری بده 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

والا شوهرت نرماله،این دامادتونه که نرمال نیس

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

چرا مقایسه میکنی همسرتو با یکی دیگه؟هر کس ی اخلاقی داره

اصلا دوس ندارم دامادمونو بغل کنم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اونوقت آقای داماد شما را هم بغل میکنه؟

بله 🤔موقع سلام  علیک و خداحافظی

وا مگه قراره مثه هم باشن؟

شاید خانواده شوهرت اینطوری نباشن که هی بغل و اینا بکنن یا شاید شوهرت خجالت میکشه اینکارو بکنه

تو خانواده ما ام اینطورین یه داماد داریم برونگرا پر سر وصدا و شوخ و یه دامادم داری یکم خجالت و درونگراست زیاد سرو صدا نداره

هرکسی یه جوری محبتش رو نشون میده..

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

وجدانا تاپیکات فیکه؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند