2777
2789

من بلد نیستم ولی خواستم یه سایت بدم طراحی کنن برام گفت ۱۶ تومن :)

خوبه بابا

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دادی شخص یا شرکت آخه بعضیا اعتماد نمیکنن به اشخاص

یه شخصی فود

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

من تازه شروع کردم کارآموزم .پس اینجوریع ادامه بدم

آره آره بده عالیه

حرفه ای شدی اولی مشتریت هم میشم خودم

ایشالا😻😻😻😻مرسی انگیزه دادی

خواهش میکنم عزیزم 😁😁

ما سئو سایت فروشگاهی توی شرکت هیرکانا انجام میدیم طراحی سایت هم هستن همکارا انجام میدن هم سریع تر سایتتون راه اندازی میشه هم توی گوگل رتبه بالا دارین اگه بخواین خودتون یادبگیرین و تنهایی انجام بدین خیلی زمان بره و چون اول راه هستین خیلی سایت حرفه ای نمیشه هم توی گوگل کلا بالا نمیاد