2777
2789
عنوان

خیلی دیشب تو مهمونی دلم شکست

352 بازدید | 35 پست

خونه مادر شوهرم بعد از چندوقت طولانی دعوت بودم بعد موقع شام ک غذا برنج و خورشت مرغ درست کرده بود شروع کرده بودن همه به خوردن منم داشتم غذا می‌خوردم یهو مادر شوهرم با ی بشقاب پر از جوجه تو سینی آورد جلوی من بعد من فکر کردم میگه برش دار بعد ک برداشتم از تو سینی گفت نه منظورم اینه ی دونه بردار شوهرم هم گفت داره میگه ی دونه بردار منم همون موقع گفتم نمی‌خوام ممنون غذامو ب زور خوردم زودتر از همه هم بلند شدم مادر شوهرم ک همیشه خدا باید کرم خودشو بریزه بیشعوره اما واقعا از شوهر خودم توقع نداشتم ک اونم برگرده بهم بی احترامی کنه بگه ی دونه بردار آخه من حامله هم هستم نبودم هم این رفتار درست نبود خواهر شوهرم بزرگم عمل کرده بود کیسه صفراشو اونم دعوت بود بعدا سر سفره فهمیدم ک برای اون درست کرده بوده ولی دو تا بشقاب جوجه بود کلا هم پر بود 

خلاصه از همون اول غذا کوفت خوردم این ک بعد از این همه مدت دعوتم کرده بود و اینطوری برخورد کرد خیلی بهم برخورد ک دخترم برام خیلی مهمه ک منو اینطور ضایع کنه به روی شوهرم آوردم گفتم لطف کن دیگه منو خونشون نبر من دیگه پامو نمی‌زارم ک اینجور بهم تو و مادرت بی احترامی کنید حالا بنظرتون بگم به روی مادرش هم بیاره ک اینطور رفتار کرده و خیلی زشت بوده یا نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر حساسی انگار چی گفتن حالا 

کاملا مشخصه دنبال بهانه هستید برای قطع ارتباط 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چقدر حساسی انگار چی گفتن حالا کاملا مشخصه دنبال بهانه هستید برای قطع ارتباط

توام معلومه مثل مادرشوهرش هستي !!!! نميفهمي ميگه حاملس ؟ با زن حامله اينطوري رفتار ميكنن؟ 

چقدر حساسی انگار چی گفتن حالا کاملا مشخصه دنبال بهانه هستید برای قطع ارتباط

بسنگی داره چی ب طرف گذشته ک اینو حساس باشه یا ن

اگ ما برا عرسامون همچین کاری کنیم تا ابد پا تو خونمون نمیزارن

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

توام معلومه مثل مادرشوهرش هستي !!!! نميفهمي ميگه حاملس ؟ با زن حامله اينطوري رفتار ميكنن؟

آخه به فرض کل بشقابو بگیره که این کارم زشته هااااا

ولی مادرشوهره نباید به مهمون بگه یه دونه یه دونه

منم نفهمیدمگفته برندار یا یه دونه بردار جیشد؟

عزیزم بشقاب تو سینه بود من فکر کردم میگه بردار بشقابو بعد ک اومدم بردارم گفت منظورم اینه ی دونه بردار یعنی ی تیکه جوجه 

آخه به فرض کل بشقابو بگیره که این کارم زشته هاااااولی مادرشوهره نباید به مهمون بگه یه دونه یه دونه

خب كل بشقابو كه نميگيره همرو خودش بخوره عقلش ميرسه 

بعدشم اسي حاملس ميتونست بگه هرچقد ميخواي بردار به فلانيم ميخوام بدم ( به خواهرشوهرش)

2790
2778
2791
2779
2792