2777
2789

دخترم یک سالشع خرما نمیخوره 

ولی رطب از ده ماهگی له میکردم چون شیره زیاد داره خوشمزه تره  با خامه یا قاطی شیر موز میدادمش 

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  

ما هروز با صبحونه خرما میخوریم بچه هام میخورن..خرما از نه ماهگی میشه بدی بهش مخصوصا فصل الان عالیه خوردنش..

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی باخرما توپک درست کنی بعد تو نارگیل پودر پسته و...بزار با سیخ چوبی تزیین کن شکل آبنبات...خرما با ارده هم خوشمزه هست....من خرما خشکه میگیرم چیپس وخلال میکنم تو قندون میریزم به جا قند با چای...

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗