2777
2789

چون پسرم شبا بیداره روزا می‌خوابه.از شب میترسه نمیتونه بخوابه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفتم حمام موهام‌خیسه خوابم پرید

ته گلوم هم یه کوچولو تیک‌میزنه 

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

از درد نمیتونم بخوابم

ناخن پام رفته تو گوشت اونقدرررر درد داره ک میخوان جیغ بکشم

زیرش دستمال گذاشتم

بدتر درد میکنه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چون پسرم شبا بیداره روزا می‌خوابه.از شب میترسه نمیتونه بخوابه

عزیزم اخی چندسالشه؟ منم ی مدت اینجوری بودم

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

عزیزم اخی چندسالشه؟ منم ی مدت اینجوری بودم

4سالشه .3 سال پیش فلح مغزی شده از اون وقت میترسه از شبا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

2790
2778
2791
2779
2792