2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان حموم👀🥲

اره صبح زود باید بیدار شم

مهمون دارم برا ناهار وقت نمیشد برم دیگه الان رفتم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
4سالشه .3 سال پیش فلح مغزی شده از اون وقت میترسه از شبا

قشنگ میفهممش منم تو خواب بهم حمله دست داد تا یکماه میترسیدم شبا بخابم 

کاش ببریش پیش مشاور اینجوری جفتتون اذیت نمیشید

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

قشنگ میفهممش منم تو خواب بهم حمله دست داد تا یکماه میترسیدم شبا بخابم کاش ببریش پیش مشاور اینجوری جف ...

من ۱۲ سالم بود بهم فیلم سیاحت  غربو نشونم دادن تو مدرسه

تا سه ماه تابستونا از غروب تا سپیده صبح گریه میکردم

قشنگ میفهممش منم تو خواب بهم حمله دست داد تا یکماه میترسیدم شبا بخابم کاش ببریش پیش مشاور اینجوری جف ...

مشاور کاری از دستش براش بر نمیاد چون فلج مغزیه داروم بدن تداخل با داروهای خودش داره هر دارویی نمیتونه بخوره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره صبح زود باید بیدار شممهمون دارم برا ناهار وقت نمیشد برم دیگه الان رفتم

ای جان از الان بهت خسته نباشید میگم♥️

من ۱۲ سالم بود بهم فیلم سیاحت غربو نشونم دادن تو مدرسهتا سه ماه تابستونا از غروب تا سپیده صبح گریه ...

خیلی بده🥲🥲

مشاور کاری از دستش براش بر نمیاد چون فلج مغزیه داروم بدن تداخل با داروهای خودش داره هر دارویی نمیتون ...

امیدوارم حالش از اینی ک هست روز ب روز بهتر شه♥️

امیدوارم حالش از اینی ک هست روز ب روز بهتر شه♥️

قربون دل مهربونت برم ممنونم خواهر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂