2789
عنوان

دلم خیلی تنگه😭

206 بازدید | 12 پست

دلم برای مدرسه و معلمام تنگ شده خیلی حالم بده دوست دارم برگردم موقع دبیرستان به ۱۵ سالگیم به دوران بی فکری بی دغدغه بودنم که تنها استرسم امتحان مدرسه بود😔

اما الان چی گفتم برم معلما رو ببینم مدرسه رو ببینم ولی دیدم معلما نیستن بازنشسته شدن همکلاسیای خودم الان یا معلمن یا مدیر💔یعنی من پیر شدم و یه گوشه خونه بی تاثیر افتادم؟؟😔متولد۷۲

فکر نکن کسی دلتنگ نباشه واسه گذشته هممون هستیم .

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی تاثیر نیستی

دیگه فرار نیس همه ک شاغل باشن

بهش فکر نکن

و اگه علاقه داری تلاش کن

حتما نباید ک کار دولتی باشه

و اینکه واسه کار دولتی هم زیاد فرصت داری

دوران کودکی و نوجوانی از بهترین دوران هستن و همه دلتنگش میشن

بی تاثیر نیستیدیگه فرار نیس همه ک شاغل باشنبهش فکر نکنو اگه علاقه داری تلاش کنحتما نباید ک کار دولتی ...

تلاش چی بکنم اون موقع باید تلاش میکردم که نکردم حسود نیستم ولی بخدا بخاطر یه دیکته زبان یا امتحان شب تا صبح حفظ میکردم درس میخوندم بازم یا ۱۸ میشدم یا ۱۹ حفظیاتم خوب بود اما دوستام تقلب میکردن نمیخوندن الان سرکارن معلمن 

با ۳۱ سال سن با دیپلم چه کاری بهم میدن؟

تلاش چی بکنم اون موقع باید تلاش میکردم که نکردم حسود نیستم ولی بخدا بخاطر یه دیکته زبان یا امتحان شب ...

الآنم دیر نیس واسه تلاش کردن

مگر اینکه خودت بخوای بهونه بیاری وتفره بریم حوصله نداشته باشی 

هم میتونی ادامه تحصیل بدی و در راستای اون رشته مشغول ب کار بشی

هم میتونی کلاسهای هنری و زیبایی ک درآمدزا هستن بری

الآنم دیر نیس واسه تلاش کردنمگر اینکه خودت بخوای بهونه بیاری وتفره بریم حوصله نداشته باشی هم میتونی ...

به نظرت خیاطی خوبه؟حس میکنم همسن مامانا شدم دهه هفتادی الان یا معلمه یا پرستار یا دندانپزشک من برم شغل مامان بزرگارو یاد بگیرم؟بی انگیزه تر و بی هدف تر از خودم ندیدم😔

به نظرت خیاطی خوبه؟حس میکنم همسن مامانا شدم دهه هفتادی الان یا معلمه یا پرستار یا دندانپزشک من برم ش ...

افکارت رو درست کن.زندگی واست راحتتر پیش می‌ره.

شغل مامان بزرگا؟!!!ما ک هر چی خیاط دیدیم جوون بودن.شما میتونی تحصیلات دانشگاهی طراحی دوخت رو بخونی و درآمدزایی خیلی خوبی داره و قبولیش ب نسبت رشته های دیگه خیلی آسون تر

حتی واسه رشته های پیراپزشکی هم دیر نیس

ک بستکی ب توان و هوش داره ک ببینی در خودت میبینی

اگه نداشتی

لاین کارهای زیبایی هم طرفدار زیاد داره