2777
2789

اینو بگم که من از وقتی کلاس هفتم بودم خیلی قاطع می گفتم من ریاضی می رم چون تعداد شرکت کننده هاش کمه و با برنامه ریزی درست حتما امیر کبیر قبولم و هرکدوم از دوستامم ک می گفتن می خوان تجربی برن و دکتر شن تو ذهنم مسخره می کردم و می گفتم اینا هیچی نمی شن مگه دکتر شدن به این راحتی هاس و من ریاضی می رم بدون ریسک. تا اینکه گذشت و وسطای کلاس هشتم یهو علاقه زیادی به داروسازی پیدا کردم‌‌🙃 تا رسید به نهم و از یه طرف تو ذهنم رشته ریاضی کم ریسک و امیر کبیر بود از یه طرفم رشته تجربی و سودای داروسازی و دکتر شدن. تا  انتخاب رشته که بالاخره تجربی زدم و الانم که دهمم ولی به شدت از آینده می ترسم فکر اینکه همه تلاشم رو بکنم ولی قبول نشم،چند سال پشت کنکور بمونم و بدبخت شم.. با خودم می گم من توان این همههههههه خوندن و دارم؟؟ تا الان یدونه تستم نزدم... این بلاگر کنکوری طلا رو حتما می شناسین انقدر صبح تا شب کتابخونه رفت و درس خوند آخرش با اینهمه زحمت داروسازی دانشگاه آزاد قبول شد🫠ما که از نظر مالی معمولی ایم و پول آزاد و پردیس هم نداریم. فقط روزانه... پیراپزشکی و علوم پایه هم دوست ندارم

بچه ها نمی دونم چه کار کنم فکر آینده داره دیوونم می کنه تغییر رشته بدم؟؟ منطق می گه برو ریاضی ولی باز می گم شاید روزی ۱۰ ساعت درس بخونی و دارو بشه..... 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

تجربی در بدترین حالت یا میری ازمایشگاه یاتزریقات 

بهرحال کار واسش هس

ولی رشته های دیگه خیر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیپلم تجربی گرفتم ، پارسالم کنکور تجربی دادم امسال ولی می‌خوام ریاضی بدم نمیشه یه نسخه برا همه پیچید ...

اگه می دونستم چه کار کنم که نمی پرسیدم خیلی سردرگمم هی می گم نکنه دوسال دیگه کنکور بدم و نشه بشینم باخودم بگم عقل کلاس هفتم ت درست می گفت و اگه ریاضی می رفتی یه چیزی می شدی....

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

اگه می دونستم چه کار کنم که نمی پرسیدم خیلی سردرگمم هی می گم نکنه دوسال دیگه کنکور بدم و نشه بشینم ب ...

تا آخر کلاس دهمت تجربی ادامه بده اگه دیدی واقعا آدم روزی ۷,۸ ساعت درس خوندن نیستی تابستون تغییر رشته بده 

خیلی وقتا ما فکر میکنیم که دوست داریم پزشک یا داروساز بشیم و این بخاطر علاقه و استعداد درونیمون نیست ، بخاطر تفکریه که از بچگی تو سرمون کردن که پزشک بودن خفنه و..

تا آخر کلاس دهمت تجربی ادامه بده اگه دیدی واقعا آدم روزی ۷,۸ ساعت درس خوندن نیستی تابستون تغییر رشته ...

اون موقع دیر نمی شه؟؟ تابستون می گفتم از مهر روزی ۶ ساعت درس می خونم ولی از ۳ ساعت بیشتر نخوندم😔 نمی دونم بتونم ساعت مطالعه مو زیادکنم یانه..

نه دیر نیست تا یکسال قبل کنکور هیچ چیز دیر نیست

شما چرا می خوای کنکور ریاضی بدی؟

نه دیر نیست تا یکسال قبل کنکور هیچ چیز دیر نیست

من هنوز نمی دونم آدم ۸ ساعت درس خوندن هستم یا نه،آدم صبح تا شب کتابخونه رفتن هستم یا نه..

شما چرا می خوای کنکور ریاضی بدی؟

من از همون اول باید رشته ریاضی میومدم 

منتها چون معدل کلاس نهمم ۲۰ بود گفتن باید بری تجربی . تجربی بری دکتر میشی و این حرفا 

خلاصه رفتم تجربی ۳ سال هیچی درس نخوندم . تهش نه اون چیزی شدم که خودم میخواستم نه اون چیزی که پدر مادر میخواستن

امسال دیگه گفتم باید برم دنبال علاقم

من از همون اول باید رشته ریاضی میومدم منتها چون معدل کلاس نهمم ۲۰ بود گفتن باید بری تجربی . تجربی بر ...

دقیقا منم از همین می ترسم🥲

من هنوز نمی دونم آدم ۸ ساعت درس خوندن هستم یا نه،آدم صبح تا شب کتابخونه رفتن هستم یا نه..

حتما تا تابستون امتحانش کن. به خودت سختی بده ببین سقف تحمل سختیت چقدره ! 

بالاتر یکی از کاربرا نوشته توی تجربی آدم کم کمش یه علوم آزمایشگاهی قبول میشه ، که خب ظاهراً این کاربر اطلاعات کافی نداشته 

برای همون علوم آزمایشگاهی قبول شدن توی یه شهر خوب باید میانگین ۲۵-۳۰ درصد زد با نمرات نهایی خوب !

چیزی که ۹۰ درصد جامعه کنکور تجربی نمیتونن بزنن 

عوضش رشته ریاضی با همین نمرات و درصد ها یه مهندسی خوب توی یکی از دانشگاهای تیپ یک میشه قبول شد 

البته اینم اضاف کنم که رشته پیراپزشکی بازار کار خیلی خوبی دارن ولی رشته های مهندسی نه 

حالا خودت بشین حساب کن ببین میصرفه یا نه

حتما تا تابستون امتحانش کن. به خودت سختی بده ببین سقف تحمل سختیت چقدره ! بالاتر یکی از کاربرا نوشته ...

👌🏻درست می گی 

رشته ای مثل دارو هم ک معدل بالا ۱۹ و درصد های میانگین ۶۰ می خواد

آخه پیرا نمی خوام 

👌🏻درست می گی رشته ای مثل دارو هم ک معدل بالا ۱۹ و درصد های میانگین ۶۰ می خواد آخه پیرا نمی خوام

اگه سودای مهاجرت و داری ریاضی هم گفتی درگیرت کرده بوده از همون راهنمایی و علاقه به دارو سازی داری کی گفته فقط دارو راه حلته؟؟

رشته بیوتکنولوژی که از طریق ریاضی و تجربی میشه رفت

حالا حتما نمیگم دکترای پیوسته‌ش تو دانشگاه تهران 

اما خب تو دوره کارشناسی هم تو بهشتی هم تو تهران ارائه میشه و از طریق کنکور ریاضی راحت تر میشه به رتبه کارشناسی‌ش که زیر ۵ هزار هستش رسید:)

اگرم بیوتکنولوژی نه رشته مهندسی شیمی هست که هم در ارشد به طراحی های دارویی میتونی برسی هم رشته های دیگه تو حوزه هوش مصنوعی

مهاجرت هم یادت باشه برای رشته های مهندسی راحت تره و قبولی تو کنکور هم که خودت بهتر میدونی 

امیدوارم کمکت کرده باشه کامنتم💜

اگه سودای مهاجرت و داری ریاضی هم گفتی درگیرت کرده بوده از همون راهنمایی و علاقه به دارو سازی داری کی ...

ممنونم از توضیحاتتون🌹

ولی من همین تجربی می مونم فعلا بخونیم ببینیم چی می شه‌🙂

آخه علاقه هم ملاکه من به رشته های مهندسی علاقه ندارم‌😔