2777
2789
عنوان

خودکشی کنم یا فرار

152 بازدید | 26 پست

وسواس دارم خانوادم درکم نمیکنن خودشون آدمای بی نظم و کثیفن و این عصابمو بیشتر به هم میریزه 

کلا دو جلسه رفتم مشاوره انتظار دارن خوب بشم کاش یه جایی واسه فرار داشتم یا حداقل عرضه ی خودکشی داشتم ولی اگه نذارن درمانم رو ادامه بدم خودمو میکشم 

۱۰ ساله وسواس دارم امکان نداره بدون مشاوره و روان پزشک خوب بشم خسته شدم حالم از بابام و مامانم بهم میخوره ازشون متنفرممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت بخاطر وسواس فکر خودکشی داری من ی روز درمیون ۲۴ ساعت شیفتم یعالمه قسط و قرض بدبختی دارم بازم ...

خوش ب حالم ؟! من افسردگی _ نوسان خلقی _ پرش ذهنی _ وسواس شدید فکری عملی دارم جای سالم توی روانم نیست خانوادم باعث و بانیشن 

میدونی وقتی بخوای و نتونی مثل بقیه کاملا عادی زندگی کنی یعنی چی 

خوش ب حالم ؟! من افسردگی _ نوسان خلقی _ پرش ذهنی _ وسواس شدید فکری عملی دارم جای سالم توی روانم نیست ...

بله اکثر اینارو منم دارم تا میتونم از بقیه خودمو دور نگه میدارم چون درکی از وضعیتم ندارم خودم میدونم چی حالمو خوب میکنه 

بجای نا امید شدن دنبال راهی باش مستقل بشی بیشتر مشکلاتت حل میشه

بله اکثر اینارو منم دارم تا میتونم از بقیه خودمو دور نگه میدارم چون درکی از وضعیتم ندارم خودم میدونم ...

چجوری مستقل من ۶ ماهه اجازه دارم تنهایی بیرون برم هزار تومن پس انداز ندارم خانوادم حتی شامپو لوازم بهداشتی مو نمی‌خرند و خودم با پول تو جیبیم میخرم

وسواس شدید پاکیزگی دارم هر روز حداقل ۳ ساعت تو حمومم 

۱۸

سنت الان کمه فرار نکن خودکشیم نکن ببین خونواده که منم خونوادم بد بود خیلیم بد ولی ی بخشی از حساسیت تو مربوط به سنتم هست اگه الان از خونه بیای بیرون خیلی مشکل برات پیش میاد چون سنت کمه نمیتونی درست تصمیم بگیری میدونم سخته واقعا زندگی با اینا ولی سعی کن یا درس بخونی اگه علاقه داری یا یه کیس واسه ازدواج پیدا کن 

از خرج و هزینه های دیگه ک بهت میدن بزن برای این ک واجب تره

لوازم مورد نیازمند نمی‌خرن منم با پول تو جیبی لوازم بهداشتی و شوینده و داروهامو میگیرم حتی لباس هم نمیخرم 

سنت الان کمه فرار نکن خودکشیم نکن ببین خونواده که منم خونوادم بد بود خیلیم بد ولی ی بخشی از حساسیت ت ...

خیر سرم دانشجوی دندونم ولی کوچیکترین امیدی واسه آینده ندارم 

چجوری مستقل من ۶ ماهه اجازه دارم تنهایی بیرون برم هزار تومن پس انداز ندارم خانوادم حتی شامپو لوازم ب ...

با ناله کردن ک چیزی درست نمیشه دختر خوب دنبال راه حل باش چیزی ک بتونه کمکت کنه تا وقتی بگی نمیشه نمیتونم راهی نمیمونه

با ناله کردن ک چیزی درست نمیشه دختر خوب دنبال راه حل باش چیزی ک بتونه کمکت کنه تا وقتی بگی نمیشه نمی ...

همش به خودم میگم ۱۰ ساله همینه از این به بعد لابد میخوا معجزه بشه